Duško Tošić čuo za nadimak koji je dobio od Engleza: Njegova reakcija dokazuje kakav je Srbenda, a tek poruka za Albance u švajcarskoj reprezentaciji! (VIDEO)
Foto: EPA/Armando Babani

Gine za reprezentaciju

Duško Tošić čuo za nadimak koji je dobio od Engleza: Njegova reakcija dokazuje kakav je Srbenda, a tek poruka za Albance u švajcarskoj reprezentaciji! (VIDEO)

Srpski defanzivac je znao šta mora da uradi da sprečio Kostarikance da postignu gol

Objavljeno: 15:39h

Duško Tošić se u društvu Dušana Tadića našao ove srede pred novinarima u Svetlogorsku na konferenciji za medije, dva dana uoči duela protiv Švajcarske.

Iskusni defanzivac je oduševio javnost svojom igrom na utakmici protiv Kostarike, ali i prikupio je svu pažnju svetskih medija zbog načina na koji je engleski komentator izgovarao njegovo ime.

Duško Tošić i Dušan Tadić pred novinarima
Duško Tošić i Dušan Tadić pred novinarima foto: EPA/Armando Babani

Tako su mnogi čuli da je umesto "Duško Tošić" - "Disko Sosidž (disko sausage prim. aut.)" što u prevodu sa engleskog znači "disko kobasica".

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Upravo to je bilo jedna od tema na konferenciji, pošto su novinari morali da pitaju srpskog fudbalera šta kaže o tome.

- Leteći Duško ili leteća kobasica (smeh)... U odbrani sve moram da uradim da odbranim gol i ne biram način kako ću to da uradim. Glavom, nogom, nije bitno, samo da pobedimo - rekao je Tošić.

U srpskoj reprezentaciji vlada izuzetno jedinstvo i zajedništvo što pokazuje i to da su posle meča sa Kostarikom svi igrači ostali u svlačionici kako bi sačekali da jedan od njih završi obaveze sa doping kontrolom.

- Mi smo jedan tim i nismo mogli da napustimo svlačionicu bez Baneta Ivanovića koji je morao na doping kontrolu. To je razlog što ste nas čekali toliko dugo i iskoristili smo to i da gledamo malo meč između Meksika i Nemačke. Jasno je da na ovom SP ima baš mnogo iznenađenja - poručio je Tošić.

Duško Tošić sa ostalim igračima na treningu u Svetlogorsku
Duško Tošić sa ostalim igračima na treningu u Svetlogorsku foto: Dado Đilas

Predstojeći meč sa Švajcarskom donosi i dosta naboja i tenzije, jer za "sajdžije" igra nekolicina fudbalera albanskog porekla sa Kosova i Metohije, koji su prethodnih dana provocirali svojim izjavama i podizali tenziju.

- Dosta toga se priča. Mi nećemo da ulazimo u to, jer gledamo sebe. Neće se desiti meč iz Beograda kada smo bili mnogo naivni (slučaj dron prim.aut). Nećemo dozvoliti nijednu provokaciju. Šta oni rade, to je njihov problem - poručio je Tošić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.