Ovaj horoskop otkriva da li vaša svekrva ima dobru ili zlu ćud (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kakva će biti?

Ovaj horoskop otkriva da li vaša svekrva ima dobru ili zlu ćud (FOTO) (GIF)

Odnosi jedne žene sa drugom nikad nisu laki, pogotovo ako ste joj preotele njenog mezimca
Objavljeno:

STRELAC

Puna je energije. Ona je rođeni optimista. Možda će vam ponekad ići na nerve njen razigrani tempo i neumornost, ali razoružaće vas snalažljivošću i inteligencijom. Skoro da nema situacije koju ne zna da reši. Biće vam od koristi u mnogo čemu, uskočiće kad za nešto nemate vremena i nikad se neće žaliti da je umorna. Ali i traži puno zauzvrat, a to je vaša pažnja i razumevanje.

foto: Shutterstock

Pomalo je nestrpljiva i nagla, zna da bude brzopleta i da prenosi sveže tračeve iz susedstva, ali s njom nikad nije dosadno. Glavni je zabavljač na porodičnim okupljanjima. Puna je lepih planova za vas i vaše partnere, ali pod uslovom da je i slušate. Ako vam se ne sviđaju njeni saveti i prevelika upućenost na vaš porodični život, polako joj to dajte do znanja.

foto: giphy

JARAC

Iskrena je i ne voli da okoliše. Nemojte da vas zavara njeno hladno i odjereno držanje, ispod takvog oklopa se krije žena velikog srca. Možda nije super moderna svekrva ili tašta, ali zato drži do tradicionalnih i moralnih vrednosti. Na nju je teško uticati i menjati je, pa nemojte to ni pokušavati.

foto: Profimedia

Dopustite joj da živi onako kako je navikla i pre vas. Vrlo je iskrena i ne voli da okoliše, ono što joj kod vas ne odgovara reći će vam u lice, nikad iza leđa.

Pouzdana je, sigurno vas neće izneveriti ili vam okrenuti leđa, a rado će vam dati mudar savet. Oduševiće vas njena radišnost, praktičnost i neverovatan smisao za organizaciju. Voli da ima uvid u vaš život i troškove, pa kako je ona štedljiva po prirodi, to će isto očekivati i od vas.

foto: giphy

VODOLIJA

Osvojiće sve vaše prijatelje. Svekra ili tašta u ovom znaku će vas fascinirati originalnošću i oštroumnošću. Otvoreno će govoriti i raspravljati o svim životnim temama i problemima s takvom pronicljivošću da ćete ostati zatečeni. Neće prigovarati ako loše skuvate jelo ili ako je kuća u neredu, a neće imati ništa ni protiv vaših prijatelja.

foto: Thinkstock

Osvojiće ih svojom druželjubivošću i modernim savetima, pa će na kraju ona biti glavna u vašem društvu. Držaće do vas jednako kao i do svoga sina ili kćeri, ne praveći razlike. Voli svoju slobodu i trenutke samoće, pa ako se iznenada povuče u sobu, ne ometajte je. Ne pokušavajte da je menjati i postaćete odlični prijatelji.

foto: giphy

RIBE

I dalje upravlja svojom decom. Držaće vas kao kap vode na dlanu, brinuće se za vas i ugađati vam na svakom koraku. Nežna je i samilosna i učiniće sve da vam olakša život. Prigrliće vas kao da ste njeno dete. Ponekad ćete primetiti da je tužna i neraspoložena i biće vam zahvalna ako pokažete razumevanje za njene česte promene raspoloženja.

foto: Profimedia

Čas je bezbrižna, čas setna i zabrinuta za čitav svet. U njoj ima mnogo ljubavi i brižnosti. Ono što vam može zasmetati je njena snažna vezanost za sina ili kćer, pa nesvesno može i dalje upravljati njihovim životima. Tome ćete morati da stanete na kraj, pa makar bili i grubi.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.