Ovaj horoskop otkriva da li vaša svekrva ima dobru ili zlu ćud (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kakva će biti?

Ovaj horoskop otkriva da li vaša svekrva ima dobru ili zlu ćud (FOTO) (GIF)

Odnosi jedne žene sa drugom nikad nisu laki, pogotovo ako ste joj preotele njenog mezimca
Objavljeno:

LAV

Velikodušna je, ali i jako ponosna i tašta. Svekrva ili tašta u ovom znaku će vam se svideti već na prvi pogled jer su njen optimizam i srdačnost zarazni. Vaša kuća će biti ispunjena njenom pozitivnom energijom i zvonkim smiehom. Ohrabrivaće vas i podsticati kad u nečemu pokleknete i često će vam biti prava duševna hrana. Daće vam sve što ima, ali ne igrajte se s njenom taštinom i ponosom. Moraćete da joj u mnogo čemu podilazite, što će vas stajati nerava i strpljenja.

foto: Profimedia

Ona voli da u svemu bude u pravu – čak i kad to nije. Jednom kad izigrate njeno poverenje, trebaće joj dugo da vam oprosti. Voli da prima komplimente, pa u tome ne škrtarite, ali ni ne preterujte jer će prozreti kad niste iskreni. Nemojte je ni ogovarati iza leđa, jer kad to dozna, neće biti nimalo blaga prema vama.

foto: giphy

DEVICA

Često prigovaraju i kritiikuju. Od vas će očekivati urednost i pedantnost jer su svekrve, odnosno tašte u ovom znaku žene koje drže do čistoće. Hodaće za vama i upirati u nečiste delove stana, a prigovaraće vam i kako kuvate, čistite ili se odevate. Često zna da bude previše kritična i sitničava. Stalno upućuje i prigovara, ali istina je zapravo da jednostavno želi da pomogne, uputi na greške i da vas pouči za vaše lično dobro i da vam dadobar savet.

foto: Thinkstock

Neka vas ne zavara njeno ponekad hladno držanje. Kad treba da vam uskoči u pomoć, prva će to učiniti, a kad treba da reši neki problem, zadiviće vas svojom logikom i mudrošću. Ali računajte na njen težak i često depresivan karakter, teško joj je udovoljiti, ali ako joj pružite ljubav i ohrabrenje, dvostruko će vam vratiti.

foto: giphy

VAGA

Vole komplimente i lepe poklone. Svekrva u ovom znaku će sigurno da vas razmazi. Znaće da vam ugodi na sve načine, ali i daće sebi i dovoljno vremena da vas što bolje upozna. Znaće tačno gde ste ‚‚tanki” i u trenucima neslaganja to koristiti kao svoje najjače oružje protiv vas. Nemojte joj se zamerati niti biti oholi prema njoj. Ona ne voli svađu i grube reči, stoga s njom uvek lepo razgovarajte i ne podižite ton glasa.

foto: Thinkstock

Možda će vam smetati njezna neodlučnost, ali nemojte joj to zameriti, njoj samo treba malo više vremena da uzme u obzir sve vidove nekog problema. Ona je veseljak i društvenjak, pa možete biti sigurni da neće imati ništa protiv vašeg društva u koje će se sigurno i sama odlično uklopiti. Obožava komplimente i poklone, lepo cveće i kozmetiku- pa ne škrtarite na tome kad je želite odobrovoljiti.

foto: giphy

ŠKORPIJA

Zna sve vaše slabosti. Oštra je na jeziku, ali nije pakosna, što ne znači da to ne može i postati. Ako vam nešto zamera, to će vam i reći, bez obzira na to koliko vas to bolelo. Ona ne voli okolišanja, ogovaranja i gubljenje vremena, tako da će vam odmah dati do znanja da s vama želi imati iskren i otvoren odnos. Ne tajite joj ništa jer će savršeno pročitati svaku vašu skrivenu misao ili nameru.

foto: Thinkstock

Vrlo je požrtvovna, nikad joj ništa neće biti teško da učini za vas, ali i od vas će zahtevati isto. Zatvorena je i ne pokazuje svoje slabe tačke, ali budite sigurni da za sve vaše slabosti odavno zna. Zna da bude i neprijatna, posebno kad joj nešto nije po volji. Ako vas zavoli, u njoj ćete imati velikog prijatelja, ali ako ima nešto protiv vas, vaš se odnos vrlo lako može pretvoriti u pravo bojno polje.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.