DRAGA SAVETA PLAŠIM SE DA ĆE DA ME OSTAVI DEČKO ZBOG OVOGA! Napravila sam glupost, pomagaj kako znaš!
Draga Saveta, Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA PLAŠIM SE DA ĆE DA ME OSTAVI DEČKO ZBOG OVOGA! Napravila sam glupost, pomagaj kako znaš!

Draga Saveta je tu za vas svakoga dana, pišite jer u savetu je spas

Objavljeno:

Draga Saveta,

Nije mi lako uopšte, otkako sam abortirala dečko ne želi ni da me pogleda. Sam je želeo da nemamo dete, iako ja nisam bila za to, a sada se ja osećam kriva zbog svega. Sve što mi se dešava u poslednje vreme mi jako teško pada. Ovo je samo vrh ledenog brega kako nam se odnos drastično promenio. Nemamo više ni se*s ni razmenu dodira,ništa,čak ni volim te. Ne znam kako da popravim stvari,jer znam da sam pogrešila što sam prekinula trudnoću, ali bila sam očajna,mislila sam da ću izgubiti dečka, a sada ispada da ću ga stvarno izgubiti i da se moji strahovi obistinjuju. Šta da radim? Pomozi mi očajna sam.

Ivona 32

Draga moja Ivona,

Znam da nije bilo lako prekinuti trudnoću a još manje se odlučiti za tako nešto. Tako da ne mogu te kriviti, ali tvoj momak nije fer. Nemoj osećati krivicu jer ne zna šta hoće. Ono što te molim da na dalje odlučuješ šta je najbolje za tebe,a ne za njega, kako se ne bi osećala loše.Ako se situacija ne promeni sa njim,raskini sa njim idi od njega nije te vredan. Ni tvoje sekiracije,niti bilo čega. Samo napred hrabra moja,biće lepših dana i novih ljubavi. Samo ti sebe čuvaj.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.