DRAGA SAVETA: Hteo sam da imam se*s sa devojkom, koji će duže trajati i da se pokažem, a sada imam PROBLEM!
Draga Saveta, Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA: Hteo sam da imam se*s sa devojkom, koji će duže trajati i da se pokažem, a sada imam PROBLEM!

Draga saveta vas čuje može da nađe rešenje za sve vaše dileme i lične probleme

Objavljeno:

Draga Saveta,

U velikom sam problemu već danima. Malo mi je neprijatno što ti se javljam ovako javno ali zaista sam očajan. Hteo sam da imam se*s sa devojkom sa kojom sam u vezi, koji će duže trajati i da se pokažem. Pronašao sam neki lek koji pospešuje potenciju i sada imam problema da ne mogu da hodam i ako me razumeš ne smem ni iz kuće da izađem od bruke. Zvao sam i lekare i oni rekli da će da prođe, za par dana ova muka, samo da stavljam obloge.Na poslu sam javio da mi nije dobro, pa su pomislili da je korona i oslobodili me 15 dana rada. Stvar da bude još gora devojka me posle te kobne večeri ostavila, nazvala me manijakom i rekla da neće da čuje za mene. Šta da radim Saveta, nije mi lako, razmišljam danima kako ću bez nje da živim?

foto: Profimedia

Milojica 60

Dragi moj MIlojice,

Kao što sigurno znaš ja nisam lekar, već savetnik. Moja sugestija jeste da poslušaš savet lekara i sve će se sigurno vratiti u normalu što se tiče p*nisa. Što se tiče devojke moraš da prihvatiš činjenicu da si preterao kupovinom tog leka za koji si i sam sada zaključio da je bio pogrešan izbor. Ona zna da si ti sigurno vešt u krevetu i nisi morao da se toliko dokazuješ. S obzirom na godine moglo je i srce da ti strada. Nije šala igrati se sa tabletama za potenciju radi dokazivanja muškosti. Molim te da ti se ta greška ne ponovi, javi joj se kada te oteklina prođe i sigurna sam da će ona razumeti tvoju muku, ako joj sve kažeš iskreno. Hvala na javljanju, tu sam ako ti zatreba ponovo savet

Tvoja draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.