DRAGA SAVETA IMAM JAKE SE*SUALNE NAGONE NE MOGU DA IH KONTROLIŠEM! Šta da radim očajan sam!
Draga Saveta, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA IMAM JAKE SE*SUALNE NAGONE NE MOGU DA IH KONTROLIŠEM! Šta da radim očajan sam!

Draga saveta vas čuje može da nađe rešenje za sve vaše dileme i lične probleme

Objavljeno:

Draga saveta,

Ja sam gej, ali to nije problem, već to što mislim da bolujem od Satirijaze. Primetio sam da imam veliku potrebu za menjanjem partnera i da mi jedan nikada ne bude dovoljan. Često se desi da određenog muškarca puno želim, a onda kada ga dobijem više mi nije zanimljivo. Sramota me je da pričam o tome sa porodicom i prijateljima, ali sam siguran da sam bio sa preko 500 muškaraca, a imam samo 22 godine. Često ne mogu da kontrolišem seksualne nagone, pa mi bude vrlo neprijatno ako se nalazim van svog stana. Dešavalo se da promenim i do pet partnera dnevno, plašim se da se obratim stručnim licima, pa bih voleo da me Vi posavetujete

foto: Printscreen/bbc

Željko 22

Mili moj Željko, menjanje partnera nije strašno, nadam se da koristiš adekvatnu zaštitu, da se sačuvaš od polnih bolesti. Danas nije ništa čudno da se eksperimentiše, jer smo u doba kada nam stvari brzo dosade, pa I partneri. Moguće da je u pitanju neka vrsta zavisnosti, pa je možeš zameniti nekom drugom, bavljenjem sportom ili nekom aktivnošću koja ti može zameniti tu dozu adrenalina koju ti pruža se*s. Svakako ne sumnjam da si sebi dokazao da si opasan zavodnik, ali probaj da svoje flertovanje I se*sualnu aktivnost zameniš nekom drugom. Ipak, bolesti haraju, a ako ne vodiš računa, možeš proći kao Fredi Merkjuri. Obazrivo, pamet u glavu i poslušaj moj savet, nije sve tako crno mili moj.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.