KAKO DA NAPRAVITE MASKU ZA 15 SEKUNDI: Ova devojka je objasnila! (VIDEO)
Napravite masku sami, Foto: Twitter printscreen

lako je

KAKO DA NAPRAVITE MASKU ZA 15 SEKUNDI: Ova devojka je objasnila! (VIDEO)

Pošto je pitanje dana kada će prvi slučaj korone pojaviti u našoj zemlji, sva je prilika da ćete poželeti da kupite masku, a u prodaji je neće biti...

Objavljeno:

Koronavirus se nezadrživo širi svetom, a u svim zemljama u koje stigne brzo zavalada panika.

Tako su se pojavili podaci da je u Hrvatskoj, gde je za sada potvrđeno dva slučaja koronavirusa, već nestalo hirurških maski koje se koriste za zaštitu.

Iako koronavirus nije potvrđen u Srbiji, događa se nešto slično - recimo, u kragujevačkim apotekama zaštitnih maski nema "ni za lek", a vlasnici prodajnih objekata tvrde da ih stalno poručuju ali da je nestašica i kod dobavljača.

U jednoj apoteci u naselju Erdoglija je agenciji Beta rečeno da je pre nekoliko dana jedan kupac kupio svih 300 hirurških maski. Na pitanje zbog čega mu treba tolika količina, rekao je da ih šalje u inostranstvo.

Pošto je pitanje dana kada će prvi slučaj korone pojaviti u našoj zemlji, sva je prilika da ćete poželeti da kupite masku, a u prodaji je neće biti.

Zato nije loše da naučite da masku napravite sami!

Na društevenim mrežama pojavio se edukativni video u kojem jedna devojka pokazuje kako se maska može napraviti brzo i lako.

Potreban vam je samo papirni materijal i dve gumice. Pogledajte kako:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.