REKLA MU JE DA JE PREDEBEO DA IZAĐE SA NJOM: Tek kad je SMRŠAO mu se javila - njegov odgovor je bio BRUTALAN (FOTO)
Entoni je drastično smrštao, Foto: Facebook printscreen

transformacija

REKLA MU JE DA JE PREDEBEO DA IZAĐE SA NJOM: Tek kad je SMRŠAO mu se javila - njegov odgovor je bio BRUTALAN (FOTO)

Uvek su mu se u školi svi rugali, a onda je odlučio nešto da uradi po tom pitanju

Objavljeno:

Entoni Bajer (26) iz Australije je kao tinejdžer imao 157 kilograma i nosio pantalone broj 42.

Uvek su mu se u školi svi rugali, a onda je odlučio nešto da uradi po tom pitanju. Sada ima 60 kilograma manje i na dejt ga zovu i devojke koje su mu se nekada rugale.

Nakon što ga je doktor upozorio da bi trebalo da smrša zbog zdravlja, jer bi mogao dobiti dijabetes tipa II, Entoni je promenio ishranu i počeo da vežna. Sveukupno je skinuo 60 kilograma i smanjio svoj konfekcijski broj za šest veličina.

Kao posledica drastične promjne izgleda, Entoniju su počele da se javljaju devojke, a tako mu se javila i devojka koja mu se u školi najviše rugala zbog kilaže, piše Metro.

- Stvarno mi se sviđala ta devojka dok sam bio u školi. Bila je vrlo popularna i svi su mladići mislili da je najzgodnija u našem razredu. Odlučio sam je pozvati na školski ples. Pomislio sam 'zašto ne?'. Mislio sam da će me odbiti, ali umesto toga je prihvatila. Kupio sam novo odelo i lepo se sredio. Otišao sam po nju i pozvonio na zvono. Otvorila je i rekla: 'Žao mi je, predebeo si da bi prošao kroz vrata' i zatvorila mi je vrata pred nosom.

Priznao je kako ga je to slomilo. Ipak je otišao sam na ples, ali tamo su mu se svi rugali jer su znali za celu situaciju. Nakon toga je pao u depresiju, a tek je 2014. uradio nešto i krenuo s mršavljenjem.

Promena izgleda je bitno uticala i na njegov život.

- Pre bi mi se javljalo malo devojaka na Tinderu, a sada mi se svako malo javi neka. Tako mi se pre godinu dana javila ista devojka koja me je onako odbila za školski ples. Nekako je došla do mojeg broja i poslala mi je poruku u kojoj se izvinjava što se tako ponašala i pitala me hoću li izaći s njom. Ne mogu da verujem da mi se javila. Nisam joj ništa odgovorio. Opraštam, ali ne zaboravljam.

Nada se kako će svojim primerom mršavljenja pomoći mnogim drugima koji pokušavaju da skinu višak kilograma pa na svojem Fejsbuku često deli fotografije koje pokazuju kako je izgledao pre i kako izgleda danas.

bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.