DA LI TI JE PRAVA PRIJATELJICA? 7 znakova koji mogu ukazivati da je ljubomorna
Prepoznajte ljubomoru, Foto: Profimedia

otkrijte je

DA LI TI JE PRAVA PRIJATELJICA? 7 znakova koji mogu ukazivati da je ljubomorna

ilo da zarađuješ više novca od njih ili slaviš neki od važnih događaja u tvome životu kao što su zaruke ili rođenje deteta ne bi trebalo da budu ljubomorni na tebe

Objavljeno:

Tvoji prijatelji su "tu da bi čuvali tvoja leđa", ali ako je tvoja najbolja prijateljica ljubomorna na tebe to znači da nešto nije u redu.

Ako je tvoja prijateljica ljubomorna na tebe, obe ćete biti povređene i nećeš moći da računaš na njenu pomoć. Prijatelji su više od "ramena za plakanje" kada imaš problema u ljubavnoj vezi ili na poslu, oni te treba da te podržavaju u svemu što radiš. Bilo da zarađuješ više novca od njih ili slaviš neki od važnih događaja u tvome životu kao što su zaruke ili rođenje deteta ne bi trebalo da budu ljubomorni na tebe.

Ako primetiš neke od ovih 7 znakova koji upućuju na ljubomoru tvoje prijateljice, probaj razgovarati s njom.

Uvek mora pobediti

Prijateljstvo nije takmičenje i biti najbolji u svemu nije cilj zdravog prijateljskog odnosa. Ako ti se dogodi nešto lepo ili sebi kupila novu haljinu, a prijateljica želi da te zaseni, nešto nije u redu.

Sve naziva nepoštenim

Ako se zabavljaš celo leto i zadovoljna si ljubavnim životom, a tvojoj prijateljici isto ne polazi za rukom, konstantno će govoriti da to "nije fer".

Gleda te "ispod oka"

Ako tvoja prijateljica celo vreme pokušava popraviti tvoju kosu ili ono što nosiš na sebi, to je znak ljubomore. U protivnome, iskreno bi želela da izgledaš lepše.

Ne sluša tvoje "dobre vesti" Jesi li se ikada našla u situaciji da susretneš svog bivšeg dečka koji ti kaže kako se ženi, na što se "kiselo" nasmeješ i kažeš: "Jako sam srećna zbog tebe!". Ako slične situacije imaš sa svojom prijateljicom kada joj kažeš da si našla "posao iz snova" verovatno je ljubomorna.

Nije tvoja podrška

Budući da je tvoja prijateljica, neuobičajeno je ako ne primeti nešto dobro što ti se dogodilo, a kada počneš govoriti o tome, promijeni temu ili umanji važnost toga.

Negativna je

Ako joj kažeš da si u klubu upoznala prelepog slatkog dečka nakon što je ona otišla, a ona kaže da nije bilo takvih mladića tamo, ljubomorna je. Radi poređenja - Konstantno isticati kako si ti odrasla s više novca ili da tvoj uspeh "i nije tvoj" takođe ukazuje na to da je ljubomorna na tebe.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Zravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.