DVE GREŠKE U LJUBAVI: Svako ih je napravio bar jednom u životu!
Neki postupci jednostavno ne mogu da se oproste, Foto: Shutterstock

svi imamo slabosti

DVE GREŠKE U LJUBAVI: Svako ih je napravio bar jednom u životu!

Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćuteti o tome što vas muči

Objavljeno: 11.10.2018. 16:39h
  • 23

Čak i najsnažniji koji uvek drže do sebe i svojih potreba prave greške kada je ljubav u pitanju.

1. Prelazite preko partnerovih prestupa koji vas čine duboko nesrećnim

Neki postupci jednostavno ne mogu da se oproste. Postoje parovi koji mogu da pređu preko preljube ili uvrede i ponovno da steknu poverenje. To se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prestupe iskreno žali zbog njih i promeni svoje ponašanje na bolje. Bez toga nema oproštaja i poverenja. Ako ste svom partneru objasnili što vas je duboko povredio, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti srećnijima.Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćuteti o tome što vas muči. Ako problem ne može da se reši, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

2. Zanemarujete svoje potrebe na račun partnerovih

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate da budete na prvom mestu. Žene često imaju potrebu da maksimalno ugode svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istovremeno da zaneme svoje potrebe.

 


Uvek se prilagođavate njegovom rasporedu, kuvate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebali biste. Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

BONUS VIDEO: ESPRESO TRANSFORMACIJA: Milan Strongman pomaže novinarima da smršaju do Nove Godine!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media