JEZIVA NARODNA VEROVANJA: 8 jasnih znakova da vas je neko prokleo!
Loše stvari uvijek izaberu vas od čitavog okruženja, gubite novac, stvari, proživljavate raskide i ništa ne ide od ruke, Foto: Shuterstock

NARODNA VEROVANJA

JEZIVA NARODNA VEROVANJA: 8 jasnih znakova da vas je neko prokleo!

Bili ste energični, a onda ste odjednom potonuli

Objavljeno: 20.04.2018. 15:41h
  • 55

Loše stvari uvijek izaberu vas od čitavog okruženja, gubite novac, stvari, proživljavate raskide i ništa ne ide od ruke. To je uglavnom jedna normalna i prolazna faza života, deo psihičkog i fizičkog stanja, međutim, razni tekstovi o kletvama ukazuju da su ovo najčešći znakovi da vas je neko prokleo.

Nagli pad energije

Bili ste osoba puna života, energični, a onda ste odjednom izgubili volju, kao da ste u trenutku potonuli.

Finansijski gubici

Osoba ste koja vodi računa o finansijama. Pokosili su vas finansijski gubici, u smislu da ste odjednom izgubili nekim ulaganjem, ili ste se našli u bezizlaznoj situaciji.

Učestali ljubavni problemi

Vi ste uglavnom u stabilnim ljubavnim vezama, a u zadnje vreme doživljavate brodolome, raskide, razvod ili gubitak želje za seksom i ljubavi.

Noćne more

Svako bar jednom sanja neki košmar, i ti snovi znaju biti veoma užasni.


Gubite nakit

Izgubili ste omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao – i ovo je jedna od stvari koje se povezuju sa vračanjem.

Maler

Ovo je subjektivna stvar, ali vam i drugi ljudi kažu da imate seriju loše sreće koja nikako da prestane. To onda može zaista biti loš znak, koji ukazuje da vam je bačena neka kletva.

Neobjašnjiva bol

Imate učestale bolove, najčešće u predjelu donjeg dijela leđa, stomaka, u nogama, a ljekari nikako da otkriju uzrok tome.

Problem sa spavanjem

Kada se tokom noći budite ili preterano znojite, ne možete dugo da utonete u san, a nikada prije niste imali takvih problema, to može biti znak da ste nečija meta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media