POKLANJAMO 5.000 DINARA! Još danas i sutra UGRABITE velike popuste i otputujte u rajski grad Dohu, Egipat i Grčku!
Hurgada, Foto: Promo

NEVEROVATNA PONUDA

POKLANJAMO 5.000 DINARA! Još danas i sutra UGRABITE velike popuste i otputujte u rajski grad Dohu, Egipat i Grčku!

Sve što trebate da uradite jeste da rezervišete svoj odmor u petak 20.04.2018 ili subotu 21.04.2018 i uštedećete

Objavljeno: 16:43h

Ovog vikenda turistička agencija ,,Travelland” organizuje veliku Happy Weekend akciju putem koje možete ugrabiti neverovatne popuste na putovanja! Obezbedite sebi dodatne popuste u vrednosti od 3.000 do 5.000 dinara za odmor u Dohi – glavnom gradu Katara, na egzotičnim destinacijama, Egiptu ili u Grčkoj! Sve što trebate da uradite jeste da rezervišete svoj odmor u petak 20.04.2018 ili subotu 21.04.2018 i uštedećete!

Travelland
Travelland foto: Promo

Od ovegodine turistička agencija ,,Travelland” je u svoju široku ponudu egzotičnih destinacija uvrstila i prestonicu Katara a zbog sve veće popularnosti naglašavaju da je upravo Doha destinacija godine. Baš iz tog razloga ,,Travelland” ovog vikenda organizuje velike popuste na svoja putovanja a za sve vas koji se odlučite da posetite Dohu ,,Travelland” je izdvojio čak do 5.000 dinara popusta!

U svojoj ponudi za posetu Dohi ,,Travelland” ima mnogobrojne hotele iz kategorije četiri i pet zvezdica poput InterContinental hotela, Radisson Blu, Hilton i Warwick hotela..

Ljudi iz naše zemlje najčešće letuju na Halkidikiju i u Olimpskoj regiji. Grčka egejska obala je prilično razuđena a krase je duge peščane plaže i kristalno čisto more. Sunčanih dana je mnogo, a sezona traje od maja do novembra kada ove oblasti poseti hiljade turista.

Sitonija središnje poluostrvo Halkidikija, je većini posetilaca najprivlačnija. Na ovom prostoru turistička agencija „Travelland“ ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu. Nalaze se na samoj plaži, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Ukoliko se odlučite da rezervišete mesto baš u njima imaćete popust i do 48%.

Egzotične plaže Egipta veoma su privlačne te ih tokom godine posete mnogobrojni turisti i putnici.Znajući da je ova zemlja idealna destinacija za nezaboravan odmor,turistička agencija „Travelland“ je pripremila ponude koje se ne propuštaju – pa Egipat možete posetiti po ceni već od 309€ uz naravno Happy Weekend popust od 3000 dinara.

Pored popusta koji ide do 5.000 dinara koje ,,Travelland” daje svima onima koji se odluče da posete Dohu, ovog vikenda uštedeće i oni koji se odluče za sledeće aranžmane:

Požurite i ne propustite odlične ponude i velike popuste sa kojima možete ostvariti i do 5.000 dinara dodatnog popusta! Svi zainteresovani za pomenuta putovanja mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/ ili lično u prostorijama agencije u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.