10 stvari koje pravi prijatelji nikad ne rade! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

NAJLEPŠE ISPIJANJE KAFA

10 stvari koje pravi prijatelji nikad ne rade! (FOTO) (GIF)

Ponekad sudbina kontroliše ko ulazi u vaš život, ali vi odlučujete koga ćete zadržati, za kim ćete ići i koga ćete pustiti da ode
Objavljeno: 12:41h

8. Nisu ljubomorni na vaš uspeh

Pravi prijatelji ne gube svoje vreme u bunaru ljubomore kada se nešto dobro dogodi drugoj osobi. Oni znaju da je puno produktivnije biti srećan zbog tuđeg uspeha (a možda čak i nešto naučiti i primeniti u svom životu), nego se duriti i u sebi misliti: Zašto uspeh nije izabrao mene?

foto: giphy

9. Ne osuđuju vas i ne pokušavaju da vas “poprave”

Pravi prijatelji znaju da je glupo pokušati “popraviti” nekoga, dok je njihov ​​unutrašnji dom taj koji je u neredu. Pravi prijatelj priznaje da je i on sam daleko od savršenstva i zašto očekivati ​​išta više od druge osobe. Možda niste savršeni, ali ste dovoljno dobri.

foto: pixabay.com

10. Ne uzimaju vaše prijateljstvo zdravo za gotovo

Pravi prijatelji ne gledaju na vašu vezu kao na kratkoročnu aferu koja se može napustiti čim naiđe ‚‚nešto bolje", već je vide kao dugoročnu predanost od velikog značaja. Pravi prijatelj kog vredi imati nije samo zainteresovan za ispijanje tekile s vama, igranje mini golfa, gledanje blesavih videa na Ju Tubu, sunčanje na plaži ili za ples u klubu. Oni su takođe spremni da pomognu kad prolazite kroz teška vremena.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.