10 stvari koje pravi prijatelji nikad ne rade! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

NAJLEPŠE ISPIJANJE KAFA

10 stvari koje pravi prijatelji nikad ne rade! (FOTO) (GIF)

Ponekad sudbina kontroliše ko ulazi u vaš život, ali vi odlučujete koga ćete zadržati, za kim ćete ići i koga ćete pustiti da ode
Objavljeno: 12:41h

4. Ne prekidaju svaku vašu reč

Pravi prijatelji nisu toliko opsednuti sobom da nisu zainteresovni za to kako se vi osećate. Praco i uravnoteženo prijateljstvo ne može postojati kada jedan od dvoje uvek govori, a pritom još ni nikad ne sluša onog drugog.

foto: giphy

5. Ne obeshrabruju vas u ostvarivanju vaših ciljeva

Pravi prijatelji su spremni da vam ponude realnu povratnu informaciju bez lažnih reči, ako smatraju da je to potrebno za vaš lični razvoj, ali to ne čine na okrutan ili bezosećajan način. Umesto toga, oni nude konstruktivne, korisne savete koji vas nadahnjuju da postanete bolja verzija sebe.

foto: Thinkstock

6. Ne gledaju vas s pijedestala

Pravi prijatelji se ne bave vašom prošlošću, bez obzira koliko je šarolika ona bila. Ako ste dovoljno hrabri da otkrijete nekoliko ‚‚kostura" koje držite u svom ormanu, pravi prijatelj ne bi trebao da misli ništa manje o vama. Umesto toga, trebao bi vam ponuditi utehu, potporu i izraziti zahvalnost za vašu spremnost da se otvorite.

foto: Tumblr

7. Ne napuštaju vas u društvenim prilikama

Pravi prijatelji su emocionalno dovoljno inteligentni da znaju da je dovođenje prijatelja na zabavu na kojoj nikoga ne poznaje, a zatim ga ostavlja da se sam snalazi, vrlo bezobzirna stvar (pogotovo ako je navedeni prijatelj introvertne prirode).

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.