OVO JE NOVA RIBETINA DUŠANA VLAHOVIĆA: Bivša mu poznata po GOLEMIM GRUDIMA, a ova još BOLJA, da vam SRCE STANE
Vanja Bigdanović, Foto: VANJABOGDANOVIC / INSTAGRAM

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE NOVA RIBETINA DUŠANA VLAHOVIĆA: Bivša mu poznata po GOLEMIM GRUDIMA, a ova još BOLJA, da vam SRCE STANE

On je zanosnoj brineti čestitao rođendan uz reči: "Volim te", te je jasno da su emocije između njih veoma jake, čim je odlučio da javno pokaže koliko mu je stalo do nje

Objavljeno: 08:12h

Dušan Vlahović je u vezi sa starom/novom devojkom Vanjom, a sada joj je čestitao i rođendan emotivnom porukom.

On je zanosnoj brineti čestitao rođendan uz reči: "Volim te", te je jasno da su emocije između njih veoma jake, čim je odlučio da javno pokaže koliko mu je stalo do nje.

Interesantno je da je par već bio zajedno, ali su raskinuli kada je on otišao u Italiju. Tamo je spajan sa brojnim lepoticama, među kojima je i misica Karolina Stramare.

Dušan vlahović
foto: prinstcreen/instagram/vlahovicdusan

Iako zanosna Karolina i Dušan nikada nisu javno potvrdili svoju vezu, mediji na Apeninima prozvali su je "Vlahovićeva misica" i tu "etiketu" dugo je nosila sa sobom.

Navodno je fudbaler bio taj koji je odnos okončao. "Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku", pričao je izvor letos.

"Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem video-poziva, poruka", rekao je izvor prošle godine.

Interesantno je da se Vanja i Dušan znaju mnogo pre nego što će postati jedan od najpopularnijih fudbalera.

"Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat... Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici", ispričao je svojevremeno dobro obavešteni izvor.

Vanja Bogdanović, Dušan Vlahović
foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Kako se saznaje, Vlahovićevi roditelji su oduševljeni što su se Vanja i Dušan pomirili i nadaju se da će ovoga puta njihova ljubav pobediti sve izazove.

"Dušanova majka bi volela da joj Vanja bude snajka jer je obrazovana, lepa i bila je uz njenog sina pre nego što je postao milioner", otkrio je izvor.

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

(Espreso/Srbija Danas/Wanted/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.