OVA MISICA JE BILA SE*SUALNA RADNICA PERVERZNOM SULTANU: Pipali su je po NAJVEĆOJ INTIMI dok su joj izgovarali OVO
Misica, Foto: Printscreen/Instagram/missuniversetrivia

jezivo

OVA MISICA JE BILA SE*SUALNA RADNICA PERVERZNOM SULTANU: Pipali su je po NAJVEĆOJ INTIMI dok su joj izgovarali OVO

Ona je tvrdila da je u palati sultana od Bruneja radila kao seksualna robinja, te da agenciji to i jeste bio pravi cilj - da regrutuje prelepe Amerikanke i šalje ih sa lažnim izgovorima u Brunej kako bi tamo bile seksualne radnice

Objavljeno:

Prvi put je o mračnim tajnama raskošne, skupocene palate u Brunejima progovorila američka manekena i misica Šenon Marketic (53). Ona je 1992. bila Mis Amerike, a potom je sledeće godine zauzela osmo mesto na takmičenju za Mis Univerzuma. Potom je davne 1997. iznela na svetlost dana delić onoga šta se dešava iza zidina luksuznog dvora, i to nakon što je tužila sultana i njegovog brata Džefrija za sumu od 75 miliona funti.

Društvena situacija je tada, krajem 90-ih, bila znatno drugačija nego što je to danas slučaj, pa je sudija u Los Anđelesu ubrzo odbacio ovaj slučaj, a braća su dobila diplomatski imunitet od daljih tužbi. Oni su svakako negirali Šenonine tvrdnje, ali nisu izbili ogroman međunarodni skandal, koji je rezultirao i svađom među braćom.

Šenon, tada 26-godišnjakinja, rešila je da ne odustane tako lako od isterivanja pravde, pa je tužila agenciju za modele "Kaliber Talent Consultants" koja ju je i angažovala. Naime, ona je tvrdila da je u palati sultana od Bruneja radila kao seksualna robinja, te da agenciji to i jeste bio pravi cilj - da regrutuje prelepe Amerikanke i šalje ih sa lažnim izgovorima u Brunej kako bi tamo bile seksualne radnice.

Marketic je istakla da nije imala pojma da se od nje očekuje da ima seksualne odnose sa strancima kada je potpisala ugovor na dva meseca za "promotivni rad i modeling" u palati, kojim joj je obećeno 13.000 funti nedeljno, što odgovara današnjoj sumi od otprilike 25. 000 funti. Ona je dalje otkrila da su ona i druge manekenke sedam dana u nedelji od 22 časa do 3 časa ujutru bile odvođene na sportski stadion u palati koji je u stvari služio kao privatna diskoteka - od njih se očekivalo da plešu dok su ih muškarci proždirali pogledom.

Sam sultan nikada nije bio prisutan.

"Dok su žene plesale, muškarci su vikali vulgarne i grube izjave. Takođe su pipkali žene po intimnim mestima. Muškarci, posebno onaj koji je bio poznat kao Dejvid, često su govorili: 'Vi ste ku*ve i ne razumem zašto je gazda uopšte dao toliki novac za vas. Vi ste najgora grupa ku*vi koju smo ikada imali ovde'", ispričala je ova Amerikanka.

Ona je dodala da ju je isti čovek stalno zapitikivao da li nosi donji veš, te bi onda rukom posezao ispod njene suknje kako bi se uverio u odgovor. Ponekad je morala sama da podigne suknju kako bi okupljeni muškarci mogli da prestanu da se svađaju oko toga koju boju donjeg veša nosi.

Šenon je takođe ispričala da joj je bilo zabranjeno da napusti zemlju kada je odbila da se prostituiše. Dozvoljeno joj je da napusti palatu tek posle 32 dana i pretnji da će kontaktirati američku vladu - dato joj 20 minuta da se spakuje, a na ruke je dobila novac u singapurskoj valuti u iznosu od 7. 000 funti. Na kraju joj je i ta suma oduzeta kada ju je na aerodromu u Los Anđelesu sačekao predstavnik modne agencije.

Manekenka je zaključila da nije silovana, ali da je čitavo iskustvo ostavilo duboke traume na nju, izazvaši mentalne probleme, noćne more i teškoće sa spavanjem.

02:27

TO JE SULTAN, NAJBOLJI MADONIN DRUG! Marina Visković progovorila o vezi sa BOGATAŠEM iz Emirata!

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.