PROLEĆNI OMLET SA POVRĆEM: Lagani doručak koji će vas držati SITIMA do ručka!
Ilustarcija, Foto: Printscreen/Youtube/ kuhaj i peci

savet

PROLEĆNI OMLET SA POVRĆEM: Lagani doručak koji će vas držati SITIMA do ručka!

Prolećno vreme pored lepog vremena donosi i blagodeti kad je ishrana u pitanju, jer su pijace pune svežeg povrća, koje treba svakodnevno da uvrstite na vašoj trpezi

Objavljeno:

Nutricionisti često ističu kako je doručak najvažniji obrok u toku dana, a važno je da bude hranljiv i bogat proteinima, a ovaj recept je baš takav. Prolećna kajgana, ne samo što je ukusna, već daje obilje energije za novi dan.

Sastojci:

  • 3 jajeta
  • 50 g spanaća
  • 1 paradajz
  • 5 šampinjona
  • svež peršun
  • 50 g kačkavalja
  • so, biber
Omlet, Jaja
foto: Printscreen/Youtube/ Najbolji domaći recepti

Priprema:

Jaja umutite, posolite i pobiberite po ukusu. Iseckajte sitno spanać, pečurke i paradajz na manje kriške, pa dodajte jajima. Zagrejte ulje i sipajte jaja sa povrćem u tiganj. Pržite par minuta, a onda pažljivo okrenite, pa ispržite i drugu stranu. Narendajte kačkavalj, pospite ga po omletu dok je još u tiganju, smanjite temperaturu ringle i sačekajte da se kačkavalj rastopi. Po vrhu pospite peršunom. Poslužite uz jogurt ili kiselo mleko.

Bonus video:

03:11

NOTAR ODBIO VOLJU 80-GODIŠNJAKA DA OSTAVI STAN BRATU IAKO JE IMAO DOKAZ DA JE SVESTAN! Njegovi izdržavaoci u problemu!

(Espreso/Stvar ukusa/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.