OVA TEČNOST ELIMINIŠE SVE NEPRIJATNE MIRISE IZ VAŠE VEŠ MAŠINE: Stavite jednu čašicu i MIRISAĆE kao u PARFIMERIJI
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Trik

OVA TEČNOST ELIMINIŠE SVE NEPRIJATNE MIRISE IZ VAŠE VEŠ MAŠINE: Stavite jednu čašicu i MIRISAĆE kao u PARFIMERIJI

Ova tečnost rešava sve probleme u vesi sa neprijatnimmirisima iz veš mašine

Objavljeno:

Da li ste slučajno ostavili mašinu za pranje veša zatvorenu? Neprijatan miris koji dolazi iz bubnja može preći na sveže opranu odeću. Čak i pravilno korišćena mašina za pranje veša zahteva našu podršku i malo osveženja s vremena na vreme.

Obična vodica za ispiranje usta dobro dođe. Neverovatno je kako odlično funkcioniše!

Mašinu za veš koristimo skoro svaki dan, ali retko razmišljamo o čišćenju. Često verujemo da, pošto uređaj pere naše stvari, istovremeno se i čisti. Nažalost, to ne funkcioniše tako. Vlaga, prljavština i sediment su odlično okruženje za rast bakterija, plesni ili gljivica koje izazivaju neprijatne mirise. Ostaci deterdženta koji koristite za pranje takođe se nakupljaju u mašini.

Veš mašina
foto: Printscreen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Zbog toga treba redovno čistiti mašinu za pranje veša. Zahvaljujući tome izbeći ćete mnoge neprijatnosti i bićete sigurni da je vaš veš zaista čist i higijenski.

Sipajte pola šolje vode za ispiranje usta u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili tečni deterdžent. Zatim pokrenite uređaj na tzv brzi ili ekspresni program. Dovoljan je ciklus od 15-30 minuta. Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima, tečnost će ubiti mikrobe koji se razvijaju u udubljenjima mašine za pranje veša. Takođe će pomoći da se uklone druge nečistoće koje su preostale u bubnju i cevima – na primer, sedimenti.

Bonus video:CENTRALNI DNEVNIK 03.12.2023

23:08

CENTRALNI DNEVNIK 03.12.2023

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.