EVO KAKO ĆETE NAJLAKŠE UKLONITI MRLJE SA VEŠA BEZ HEMIKALIJA: Genijalna, a jeftina caka koja provereno radi (VIDEO)
Beli veš, Foto: Printscreen/Tik-Tok/carolina.mccauley

saznajte

EVO KAKO ĆETE NAJLAKŠE UKLONITI MRLJE SA VEŠA BEZ HEMIKALIJA: Genijalna, a jeftina caka koja provereno radi (VIDEO)

Super savet tiktokerke za pranje belog veša

Objavljeno:

Tik Tok korisnica Karolina Mekauli iz Perta u Australiji često na društvenim mrežama deli jednostavne i delotvorne savete vezane za domaćinstvo, a nedavno je podelila i savet za pranje belog veša bez hemikalija.

Mekauli je poznata po tome da se uvek odlučuje za prirodna rešenja kada je održavanje i čišćenje doma u pitanju, a je i ovog puta piše otkrila da nikad u pranju ne koristi hemikalije poput izbeljivača rublja, već se uz kvalitetan deterdžent oslanja na sodu bikarbonu i belo, odnosno alkoholno sirće.

Da bi što duže ostalo belo, napominje ona, vešu pomaže i sušenje na suncu, a sa spomenutim sastojcima ona pere svu svetliju odeću, od sportske opreme do posteljine i peškira.

Proverite prvo da li je bubanj veš mašine čist, pa pre nego stavite prljavu odeću u njega ispite pola šolje sode bikarbone – kaže ona, a u pregradu za deterdžent ulijte i malo alkoholnog sirćeta, po mogućnosti da ga veš mašina ispusti u ciklusu ispiranja. Perite svetlu odeću na najvišoj temperaturi, a kad god možete sušite je na suncu – dodaje Mekauli.

Ovaj je jednostavni savet za belu odeću oduševio njene pratioce na Tik Toku pa su ga mnogi odmah i sami isprobali i uverili se da izbeljivač za pranje belog veša nije uopšte potreban, prenosi „The Sun“.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Krstarica/A.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.