ŽENA SIPALA NA ČETKU PENU ZA BRIJANJE I ŠOKIRALA SVE DOMAĆICE: Ceo internet joj je ZAHVALAN na ovom triku (VIDEO)
Wc šolja, Foto: Krzysztof Zabłocki / Panthermedia / Profimedia

ovo nam je trebalo

ŽENA SIPALA NA ČETKU PENU ZA BRIJANJE I ŠOKIRALA SVE DOMAĆICE: Ceo internet joj je ZAHVALAN na ovom triku (VIDEO)

Sigurni smo da već znate koliko su razni sastojci iz kuhinje efikasni, ali pena za brijanje ima mnogo bolji efekat

Objavljeno:

Dovoljno je da premažete kadu, lavabo, pločice i WC šolju penom za brijanje, a da potom sve istrljate četkom za ribanje.

Umesto četke za ribanje možete koristiti i novu, čistu metlu što će vam dodatno olakšati posao i sačuvati od saginjanja i bolova u leđima. Jednostavno, energičnim pokretima metlom istrljajte željene površine u kupatilu, a potom isperite vodom.

Pena za brijanje ima neverovatan efekat - keramiku ostavlja savršeno čistom, bez prljavštine, mrlja i nečistoća, a takođe uklanja sve neprijatne mirise, pa čak i miris urina.

@carolina.mccauley Here are my favourite hacks with shaving cream. Have you ever used shaving cream like this before? ☁️😮💡 #cleaninghacks #homehacks #cleaningtips #bathroomcleaning ♬ original sound - Carolina Mccauley - Home Hacks

Ovaj proizvod će se sjajno pokazati i čišćenju tuša i slavine - vraća im sjaj i blistavost i uklanja kamenac. Jednostavno ih premažite penom za brijanje, ostavite par minuta da deluje i prebrišite krpom od mikrofibera. Takođe, sjajno čisti WC šolju i četku za WC šolju - na četku nanesite penu i istrljajte unutrašnjost šolje.

@carolina.mccauley Cleaning Hacks using shaving cream - part 2! Shaving cream makes for an amazing cleaning product with many uses. ☁️☁️☁️✨😊 #cleaninghacks #bathroomcleaning #homehacks #cleaningtips ♬ original sound - Carolina Mccauley - Home Hacks

Tu nije kraj upotrebi pene za brijanje u domaćinstvu - sa njom možete očistiti i ogledala, sve metalne ručke u kući, ali i prljave dušeke i tepihe! Fleke na dušeku ili tepihu istrljajte penom za brijanje, ostavite 20 minuta da deluje, a potom ostatke pene uklonite mokrom krpom.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/zena.blic/Stefana Pavlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.