MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU HOROSKOPA ZNAJU ŠTA ŽELE: Kod njih NEMA vrdanja, morate igrati po njihovim pravilima
Ilustracija, Foto: Profimedia

ludo ambiciozni

MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU HOROSKOPA ZNAJU ŠTA ŽELE: Kod njih NEMA vrdanja, morate igrati po njihovim pravilima

Najgora osobina Jarca je ta što ne može da shvati da neko živi, postupa ili razmišlja drugačije od njih

Objavljeno:

Jako teško prihvataju nešto drugačije od onoga na šta su navikli. Jarac je izuzetno ambiciozan i to je kod njega zarazno, ali ima tendenciju da vrši pritisak na druge da prihvate njegove stanarde i načine.

Jarac ima potrebu da vlastite želje i ambicije projektuje na druge, porodicu i prijatelje, kao da su svi dužni da jednako rade na ostvarenju cilja koji je zacrtao. Ne mogu da razumeju da neko nije ambiciozan i da je posao za njega samo način da se dođe do novca i obezbedi egzistencija.

muškarac
foto: Profimedia

Jarčevi ne mogu da prihvate da neko samo želi miran život. Vrlo često su nezahvalni zbog onoga šta imaju, bez obzira na to koliko su uspešni u tom momentu.

Imaju veoma visoke ciljeve i neće se zadovoljiti bilo čim dok ne postignu ono što su zacrtali i što smatraju najvećim uspehom.

Jarac
foto: Profimedia

Jarac

Kada je reč o romantičnim odnosima, Jarčevi su dosta zauzeti i zato traže sidro, nekoga sa kime će ostati i kome će moći da veruju pošto su izuzetno verni i odani i isto to zahtevaju od partnera.

Najviše im odgovaraju Bikovi i Device koje privlači odlučnost i ambicioznost Jarčeva, tako da je ovde moguće jačati vezu. Vodeni znaci kao što su Riba, Rak i Škorpija, takođe odgovaraju Jarčevima, jer imaju isto mišljenje i poglede na svet. Oni pomažu Jarcu da se poveže sa svojim emocijama. Izuzetno su uspešni u tome da u njima probude emocije.

BONUS VIDEO

02:02

UHVATILI SU POGREŠNOG DOK JE UBICA I SILOVATELJ HARAO SUBOTICOM Mališić o radu poligrafa: Postoji nepogrešiv znak da neko LAŽE

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.