SUTRA POČINJE NAJZNAČAJNIJI ASTROLOŠKI PERIOD U NOVEMBRU: Samo jedan znak će imati SREĆE - ostalima se sprema HAOS
Horoskop, Foto: Profimedia

PRIPAZITE SE

SUTRA POČINJE NAJZNAČAJNIJI ASTROLOŠKI PERIOD U NOVEMBRU: Samo jedan znak će imati SREĆE - ostalima se sprema HAOS

Sledi nam Merkur u trigonu sa Neptunom koji će da donese neobična, mistična i značajna dešavanja

Objavljeno:

Obavljanje važnih događaja se posebno preporučuje u ovom periodu, a najviše u biznisu. Ipak, jedan znak horoskopa će imati posebno sreće.

- Četvrtak će biti veoma značajan dan za transformaciju važnog aspekta vašeg života. Možete donositi važne odluke i voditi ozbiljne razgovore. Sve što čujete ili osetite ovog dana neće vas ostaviti ravnodušnim. Skrivene informacije i tajne dolaze na videlo. Možete dobiti sjajne ponude i ugovore koji će radikalno promeniti tok vašeg života.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Idealno je da se pozabavite dugovima, finansijama i kreditima. Dobar je dan za traženje sponzorstva. U emotivnom smislu sjajan je dan za sastanke, ulazak u odnos, ali i poslovne saradnje. Ipak, ovaj dan nosi i dosta izazovnih situacija jer je Merkur na poslednjem stepenu Škorpije, pa može doći do veoma oštrih reči i razgovora. Čuvajte se u saobraćaju i klonite se rizika i opasnih situacija i ljudi - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Za razliku od ostalih, poseban znak koji će moći da ostvari svoj cilj je znak Bik.

To znači da ćete napraviti uspeh na svim poljima, a biće lepih iznenađenja kada je ljubav u pitanju. Zvezde vas savetuju da samo jedno preskočite - ozbiljne razgovore sa partnerom. Naglašene emocije mogu da vas dovedu do ozbiljnog sukoba. Izbegavajte da dokažete da ste u pravu.

BONUS VIDEO

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.