RUS PAVEL GLOBA OTKRIO KOGA ČEKA "PUN DŽAK" U NOVEMBRU: Od njegovih PROGNOZA STRAHUJU, POGAĐA KAO IZ PUŠKE
Pavel Globa, Foto: Printscreen/Youtube/АРГУМЕНТЫ НЕДЕЛИ КРЫМ

OBRATITE PAŽNJU

RUS PAVEL GLOBA OTKRIO KOGA ČEKA "PUN DŽAK" U NOVEMBRU: Od njegovih PROGNOZA STRAHUJU, POGAĐA KAO IZ PUŠKE

Ovoga puta Globa je izdvojio jedan znak koji će imati najviše sreće u novembru 2023. godine!

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa,Pavel Globa, stekao je popularnost širom bivših država Sovjetskog saveza, ali i u Srbiji. Kako napominju Rusi njegova stopa pogađanja je vrlo visoka zbog čega je postao i vrlo cenjen. Ovoga puta Globa je izdvojio jedan znak koji će imati najviše sreće u novembru 2023. godine!

OVAN

Pavel predviđa da će se prvom znaku astrologije sreća navjše osmehnuti tokom novembra 2023. godine. Prve srećne vesti i pozitivne promene Ovnovi će primetiti u porodičnim odnosima, ali ubrzo će se i finansijska situacija znatno poboljšati, prenosi "Prochepetsk.ru". Ovaj mesec je presudan i odrediće vaš dalji napredak u profesionalnoj sferi. Moguće je da će nadređeni uvideti vaša dostignuća i trud, te da će vam poveriti važan, profitabilan projekat ili vas unaprediti.

RAK

Mesec, Horoskop
foto: Profimedia

Još jedan znak koji će u novembru biti miljenik zvezda jeste Rak! Oni bi trebalo da očekuju veoma velike novčane prihode, te će im polje finansija biti u usponu. Takođe, ovo će biti mesec u kome će vam poći za rukom da izađete na kraj sa problemima koji vas već dugo prate. Izazovi i prepreke koji ste imali će se doslovce rešiti sami od sebe!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.