RASPLAMSAJTE STRASTI PRIRODNIM AFRODIZIJAKOM: Jesenje namirnice DIŽU temperaturu mnogo BOLJE od grejalice
Seks, Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

uh, uh!

RASPLAMSAJTE STRASTI PRIRODNIM AFRODIZIJAKOM: Jesenje namirnice DIŽU temperaturu mnogo BOLJE od grejalice

Jesenja melanholija se najčešće povezuje s kraćim danima i hladnijim vremenom

Objavljeno:

Ovaj prelazni period često doprinosi želji za toplinom doma i udobnošću sa što manje cimanja i akcije. Međutim, konzumacija određenih namirnica može da doprinese da se telu vrate vrelina i želja za intimnošću. Osim što su bogati dobrim nutritivnim vrednostima, smatraju i odličnim afrodizijacima koji potencijalno mogu da poboljšaju seksualnu aktivnost.

Miris pite dovodi do ludila

Imamo dobre vesti za sve ljubitelje jeseni i bundeve. U brojnim studijama, pita od bundeve izabrana kao najseksi jelo za muškarce. Utvrđeno je da miris pite od bundeve povećava protok krvi u penis za 40 odsto, dok istovremeno povećava seksualnu želju kod žena. Ovo i ne čudi previše, budući da se za pravljenje pite koriste različiti afrodizijaci, uključujući cimet i vanilu.

Bundevara, Pita od bundeve
foto: Printscreen/Youtube/DomaćiRecepti

Cimet za oba partnera

Cimet je začin poznat odvajkada, a pojavljuje se u mnogim jesenjim i zimskim receptima. Takođe ga uvršćuju u afrodizijake sporog dejstva koji povećava fizički i seksualni apetit kod oba pola.

Cimet
foto: Promo

Sok od nara uzbuđenje stvara

U grčkoj mitologiji, ovo voće je bilo povezano sa Afroditom, boginjom lepote. Jedno istraživanje pokazalo ke da je 47 odsto muškaraca koji su pili jednu čašu soka od nara svakog dana imalo bolju erekciju. Takođe, otkriveno je da su se parovi koji su pili sok od nara ljubili sa više strasti.

Nar
foto: Printscreen/Youtube/ovenhug3803

Desert s kruškom za besane noći

Zaobljeni oblik kruške čini je poznatom po proslavi ženskog tela. Redovna konzumacija krušaka povećava efekat afrodizijaka, posebno kad su zrele. Upotpunite ovo ukusno voće čokoladom kao desertom koji vodi do vrhunca.

Čokolada
foto: Jaroslav Kvíz / Ifood SM / Profimedia

Čokolada uvek i svuda

Mnogi ga vole, a njegova tečna verzija, topla čokolada, savršeno će vas utopiti kao piće u ove hladnije jesenje dane. Asteci su prvi povezali čokoladu sa seksualnom željom. Čokolada je kontroverzni afrodizijak, uglavnom zato što neki tvrde da izaziva uzbuđenje, dok se drugi ne slažu. Čak, iako izazove uzbuđenje to je na mentalnom a ne fizičkom nivou.

BONSU VIDEO

01:42

ČAJ KOJI RASTE SAMO NA RTNJU: Afrodizijak, dobar za disanje, raspoloženje (KURIR TV)

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.