OVIH PET DATUMA U SEPTEMBU ĆE VAS SIGURNO IZNENADITI: Izdato upozorenje za VELIKE PROMENE
Retrogradni merkur, Foto: Profimedia

retrogradni merkur

OVIH PET DATUMA U SEPTEMBU ĆE VAS SIGURNO IZNENADITI: Izdato upozorenje za VELIKE PROMENE

Retrogradni Merkur, iako intenzivan, nije jedini astrološki događaj koji će imati značajne implikacije za one koji prate horoskop tokom narednih nedelja

Objavljeno:

Ovaj retrogradni period Merkura, koji će trajati od 23. avgusta do 15. septembra, doneće "komunikacionu krizu" za većinu horoskopskih znakova. Očekuje se da će se suočiti sa poteškoćama u komunikaciji i odnosima s drugima, a mogu se javiti i nesporazumi usled kasno primljenih i netačno protumačenih poruka.

Međutim, retrogradni Merkur neće biti jedini nebeski događaj u bliskoj budućnosti. Ovde su još neki ključni datumi koje treba imati na umu tokom retrogradnog Merkura u znaku Device tokom 2023. godine.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

1. septembar – Mesec ulazi u Ovna

Ukoliko ste osetili pad energije dolaskom retrogradnog Merkura, početak septembra može donekle promeniti tu dinamiku. Mesec ulazi u znak Ovna, donoseći talas energije koji će se preliti na sve znakove Zodijaka, naročito na Ovnove i osobe sa Mesecom u znaku Ovna. Ovaj period može biti povoljan za fokusiranje na oblasti koje ste zapostavili ili niste bili dovoljno motivisani da se bavite njima.

3. septembar – Mesec ulazi u Bika

Ovaj tranzit Meseca u znak Bika donosi neuobičajene emocije, izraženu tvrdoglavost i odlučnost. Takođe, postoji mogućnost da se suočite sa trenucima kada ćete teško prepoznati sebe. U ovim trenucima, savetuje se da budete "uzemljeni", pažljivo razmislite o svojim sledećim koracima i vodite se svojom intuicijom.

7. septembar – Mesec u Blizancima u kvadratu s Neptunom u Ribama

Nakon što Mesec uđe u znak Blizanaca 5. septembra, mogli biste se osećati preplavljeni previše informacija i emocija. Ovaj period može uzrokovati raspršenost fokusa i osećaj iscrpljenosti. Savetuje se da si priuštite odmor i razmislite o narednim koracima. Preuzimanje previše odjednom može dovesti do iscrpljenosti, stoga budite iskreni prema sebi.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

9. septembar – Mesec u Raku u sekstilu s Uranom u Biku

Kada Mesec uđe u znak Raka, biće važno osvetliti određene aspekte svog života, ali ne na površan način. Razmislite o osnovama vaših odnosa i komunikacije s drugima. Promene, iako iznenadne, mogu biti korisne, pa budite otvoreni za njih.

13. septembar – Mesec ulazi u Devicu

Ovo je momenat da se posvetite organizaciji života, pravljenju rasporeda i listama zadataka. Devica donosi povoljan period za ovakve aktivnosti, iako neće dugo trajati. Iskoristite ovu energiju da se koncentrišete i izvučete maksimum iz nje.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.