OVO JE NAJTOKSIČNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Bežite od njega koliko vas noge nose, ZATROVAĆE vas
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVO JE NAJTOKSIČNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Bežite od njega koliko vas noge nose, ZATROVAĆE vas

Poznata je po strasti i intenzitetu, što može biti očaravajuće, ali i toksično. Upravo ta strastvena priroda i želja za dubokim emocionalnim povezivanjem mogu da dovedu ovaj znak do ekstremnog ponašanja, koje je često vođeno emocijama.

Objavljeno: 10:40h

Škorpiju – misterioznI znak zodijaka, koji vlada od 23. oktobra do 21. novembra prati reputacija najmračnijeg i najstrastvenijeg. Neustrašiva, tajanstvena i neodoljivo toksična – takva je Škorpija.

Poznata je po strasti i intenzitetu, što može biti očaravajuće, ali i toksično. Upravo ta strastvena priroda i želja za dubokim emocionalnim povezivanjem mogu da dovedu ovaj znak do ekstremnog ponašanja, koje je često vođeno emocijama. Zašto su Škorpije takve?

Strast ovog horoskopskog znaka je jedno od njegovih najmoćnijih oružja. Kada se zaljubi ili se oseća prevareno i izdano, njegove emocije dostižu vrhunac. Međutim, ta strast takođe može da izazove preteranu posesivnost i ljubomoru, piše Index.hr.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Škorpije vole da čuvaju svoje tajne i misli za sebe. Ta tajanstvenost može da dovede do nedostatka poverenja jer drugi nikada ne znaju šta se zaista dešava u njihovoj glavi.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.