VIKEND HOROSKOP ĆE MNOGIMA TEŠKO PASTI: Čeka vas ROLERKOSTER svega, ko se ne SPREMI taj je LUD
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

VIKEND HOROSKOP ĆE MNOGIMA TEŠKO PASTI: Čeka vas ROLERKOSTER svega, ko se ne SPREMI taj je LUD

Opustite se i provedite vreme sa porodicom i bliskim prijateljima ovog vikenda. Uživajte u udobnosti svog doma, pripremite omiljena jela i provedite dan sa svojim najmilijima. Ovo će vam pomoći da se osećate obnovljeno i povezano

Objavljeno:

Horoskop za vikend od 25. do 27. avgusta 2023. godine!

Ovan

Vikend vam donosi priliku da se posvetite svojim strastima i hobijima. Pustite mašti na volju i istražite nove načine izražavanja svoje kreativnosti. Odlučite se za zabavne aktivnosti na otvorenom sa prijateljima.

Bik

Opustite se i provedite vreme sa porodicom i bliskim prijateljima ovog vikenda. Uživajte u udobnosti svog doma, pripremite omiljena jela i provedite dan sa svojim najmilijima. Ovo će vam pomoći da se osećate obnovljeno i povezano.

Blizanci

Vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima. Organizujte neformalno okupljanje ili izlet sa prijateljima da biste se opustili i uživali u razmeni ideja i priča.

Rak

Usredsredite se na svoje emocionalno blagostanje ovog vikenda. Pronađite tiha mesta gde možete da razmišljate i osetite unutrašnji mir. Aktivnosti poput šetnje pored vode ili čitanja omiljene knjige mogu vam pomoći da se osećate smireno.

Lav

Horoskop, Lav
foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

Vikend vam donosi priliku da zablistate u društvu. Bilo da planirate noćni izlazak sa prijateljima ili prisustvujete događajima, vaša harizma će zablistati. Pratite svoja interesovanja i dozvolite da vas zabava inspiriše.

Devica

Ovaj vikend se fokusirajte na praktične zadatke i organizaciju. Čišćenje vašeg prostora ili sređivanje finansija može vam dati osećaj postignuća. Nakon toga, opustite se uz omiljeni film ili knjigu.

Vaga

Povedite partnera, porodicu ili prijatelje na putovanje ili uživajte u pikniku na otvorenom. Ali ne zaboravite na trenutke samoće za razmišljanje.

Škorpija

Razmislite o svojim ciljevima i ambicijama i planirajte korake koje treba da preduzmete da biste ih ostvarili. Opuštanje u miru ili introspekcija vam mogu pomoći da pronađete pravac.

Strelac

Ovog vikenda otvorite se novim iskustvima i avanturama. Razmislite o putovanju ili istraživanju nečeg novog u svom gradu. Oslobodite se rutine i pustite radoznalosti da vas vodi.

Jarac

Vikend je vreme za uspostavljanje ravnoteže između radnih obaveza i opuštanja. Napravite listu prioriteta za narednu nedelju, ali u isto vreme vodite računa da imate dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Vodolija

Organizujte sastanak sa prijateljima ili se pridružite nekom društvenom događaju gde ćete imati priliku da razmenite ideje i provedete kvalitetno vreme.

Ribe

Ovaj vikend posvetite sebi i svom blagostanju. Spavajte, prošetajte prirodom ili se posvetite umetnosti. Ovo je vreme za regeneraciju i prikupljanje energije za buduće izazove.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.