RETROGRADNI MERKUR DONEĆE OPŠTI HAOS U ŽIVOTE OVIH ZNAKOVA: Neće verovati NIKOME, slede OZBILJNE SVAĐE
Retrogradni, Foto: Profimedia

astro

RETROGRADNI MERKUR DONEĆE OPŠTI HAOS U ŽIVOTE OVIH ZNAKOVA: Neće verovati NIKOME, slede OZBILJNE SVAĐE

Ukoliko počnu da urlaju na vas, znajte da je to maslo zvezda

Objavljeno:

Dok zvezde i planete plove nebeskim svodom, svaka njihova pozicija nosi sa sobom poseban uticaj na naše živote. U astrologiji, jedan od fenomena koji privlači posebnu pažnju je retrogradni Merkur 23. avgusta 2023. godine.

Retrogradni Merkur ulazi u znak Device, donoseći sa sobom moguće poteškoće u komunikaciji, razumevanju i tehnologiji. Ovaj izazovan period trajaće do 15. septembra 2023. godine.

Retrogradni Merkur
foto: profimedia

Nakon ovog perioda ništa više neće biti isto za ova četiri horoskopska znaka.

Blizanci

Za Blizance, koji su poznati po svojoj brzoj i dinamičnoj komunikaciji, retrogradni Merkur u Devici može stvoriti poteškoće u izražavanju. Mogli bi se osećati kao da im reči ne dolaze lako ili kao da ih drugi ne razumeju. Savetuje se da budu pažljiviji u komunikaciji i da provere dvaput pre nego što pošalju važne poruke - "Prvo ispecite, pa recite!"

Ribe

Retrogradni Merkur u Devici može dovesti Ribe u iskušenje da preispitaju svoje finansijske odluke. Osećaju se nesigurno u svojim novčanim potezima i sklone su sumnjati u vlastite odluke. Važno je da se ne čine brzoplete poteze i da pažljivo razmotre sve aspekte pre nego što se odvaže na velike finansijske korake.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Retrogradni Merkur Jarčevima može doneti teškoće u odnosima s prijateljima i zajednicom. Mogu se osećati izolovano ili kao da ih drugi ne razumeju. Ovo je vreme za introspekciju i komunikaciju s bliskima osobama, kako biste razjasnili eventualne nesporazume.

Vaga

Retrogradni Merkur Vagama može stvoriti izazove u profesionalnom okruženju. Mogu se suočiti s poteškoćama u komunikaciji s nadređenima ili kolegama. Važno je da izjegavaju impulsivne reakcije i da se umesto toga usmere na strpljivu i otvorenu komunikaciju.

Mundijal astrologa

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.