DNEVNI HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Lavove sustižu EMOCIJE, a jedan znak previše DANGUBI
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Lavove sustižu EMOCIJE, a jedan znak previše DANGUBI

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas, 24. avgust 2023. godine

Objavljeno:

Ovan

POSAO: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka mogu da očekuju solidan priliv novca na osnovu dobrih rezultata, koje ste imali. Savet je da ne odustajete od dalje edukacije.

LJUBAV: Moguće da ćete se zaljubiti preko posla u osobu, koja vam nešto više znači. Pokušajte da spustite loptu pri prvom susretu.

ZDRAVLJE: Dosta aktivno se bavite ovim poljem.

Bik

POSAO: Bavite se aktivno svojim hobijem, jer na osnovu toga možete da se nadate i solidnijem prihodu. Poslušajte svoj unutrašnji glas po pitanju izbora, koji budete pravili za naredni period.

LJUBAV: Možda ste već zaljubljeni u jednu Devicu. Budite iskreni prema sebi i pokažite se u najboljem izdanju.

ZDRAVLJE: Nedovoljno fizičke aktivnosti.

Blizanci

POSAO: Imate utisak da ste nešto lošijeg raspoloženja, jer morate da polažete račune za ono što ste trenutno u fokusu da uradite. Budite skoncentrisani na detalje.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne očekujte da će vam se partner povinovati na osnovu samo vašeg ponekog zalaganja. Budite istrajniji u svojim namerama.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Rak

POSAO: Vaš poslovni zadatak je da se nadate boljem rezultatu i da idete tom inercijom u narednom periodu. Bićete dovoljno uspešni za neko vreme.

LJUBAV: Imate utisak da ste se zaljubili u osobu, koja vam već neko vreme imponuje. To može da bude vaš prijatelj.

ZDRAVLJE: Trudite se da više vežbate.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Lav

POSAO: Poneki lošiji rezultat može da vam pokvati raspoloženje već danas. Ne padajte u vatru u kojoj ne želite da se nađete.

LJUBAV: Solidna prilika da pokažete svoje emocije prema jednom Biku su ovaj put popločane većim uspehom. Pokažite šta znate.

ZDRAVLJE: Meditirajte.

Devica

POSAO: Imate utisak da su se neki lošiji detalji desili i da vam se ne dopada mnogo toga. Strpite se usled aspekata, koje vam pravi planeta Jupiter.

LJUBAV: Pazite se sopstvenih izjava, jer partner može da stekne utisak da ste isuviše prepotentni i da mislite samo na sebe.

ZDRAVLJE: Pokažite bolje raspoloženje.

Vaga

POSAO: Imate utisak da ste mnogo toga izgubili, a najviše vremena, koje ste tek tako odbacili. Ono što vam se savetuje jeste da budete dovoljno otvoreni za neke nove poslovne momente.

LJUBAV: Volite igre zavođenja i tajne ljubavne veze. Morate da se nadate nečemu boljem, pa će se tako nešto i desiti.

ZDRAVLJE: Psiha vam je dosta naglašena.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Škorpija

POSAO: Ne otežavajte sebi stvari na koje niste navikli u većem obimu da se dešavaju već neko vreme. Usporite tempo koji vam se nameće.

LJUBAV: Utisak jednog Bika je neizbežan. Poradite na tome da se dovoljno opustite u onome u čemu vam drugi zavide.

ZDRAVLJE: Odmor vam isuviše prija.

Strelac

POSAO: Solidni novčani prilivi su ono što vas drži u poslu kojim se bavite. Budite aktivniji usled neobavezne poslovne aktivnosti

LJUBAV: Okončavate loše raspoloženje i smatrate da vredite mnogo više, pa se u tom smislu i očekuju radikalnije promene.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

Jarac

POSAO: Osećate poveći finansijski pritisak pa se od vas očekuju malo drugačije poslovne aktivnosti koje vam mogu doneti mnogo veći novac nego inače.

LJUBAV: Osećate da ste mnogo zauzeti i da to treba da bude prolaznog karaktera. Prijatelji mogu da vas spoje sa značajnom osobom, ovaj put.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je malo više sna.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Vodolija

POSAO: Isuviše ste se oslonili na prijatelje i kolege kada je posao u pitanju pa se oseća doza parazitskog stava. Ne odustajte od ideje da se nešto konkreto sami angažujete.

LJUBAV: Najava nove ljubavne romanse je neizbežna ovaj put. Volite da izlazite pa se očekuju i nove prilike.

ZDRAVLJE: Jedite dovoljno voća.

Ribe

POSAO: Pazite da vam energija novca ne otiče. Poslušajte savet iskusnijeg kolege i ne otežavajte sebi stavri, koje trenutno i nisu na nekom zavidnom nivou.

LJUBAV: Ne morate da se pravdate partneru za sitnice koje vam ne znače mnogo u emotivnom smislu. Ne nervirajte se za sitnice.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Zaječar online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.