MUŠKARCI OPREZ, OVE ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU SVOG PARTNERA: Teško se odupiru TAJNIM VEZAMA, evo kako da ih PREPOZNATE
Žena, Foto: Printscreen Instagram/holly.jane.johnston

saznajte

MUŠKARCI OPREZ, OVE ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU SVOG PARTNERA: Teško se odupiru TAJNIM VEZAMA, evo kako da ih PREPOZNATE

Kroz lavirinte ljubavnih odnosa i tajnih vezanja, neke žene zodijaka pronalaze sebe u situacijama koje su daleko od javnog oka

Objavljeno: 20:01h

Ako je verovati astrologiji, određeni znakovi Zodijaka imaju veću sklonost ka takvim situacijama. Evo kako se priča odvija za tri ženska znaka koje se često vežu za tajne romantične odnose.

Rak (21. jun - 22. jul)

Žene rođene u znaku Raka su duboko emotivne i vezane za porodične vrednosti. Međutim, njihova čežnja za pažnjom i emotivnom podrškom može ih dovesti u rizične situacije. Kada osete zapostavljenost ili nedostatak emocionalne povezanosti sa svojim partnerom, Rakinje mogu postati ranjive prema nekome ko im pruža tu pažnju koju žude. Tajna veza može postati njihov beg od emocionalne praznine, ali istovremeno i destruktivan način da se nose sa sopstvenim nesigurnostima.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj sklonosti ka balansiranju i harmoniji. Međutim, ova želja za ravnotežom može ih dovesti u konflikte kada je reč o ljubavnom životu. Vage su često suočene sa odlukama koje podrazumevaju izbor između dva partnera ili između svojih potreba i očekivanja drugih. Ova unutrašnja borba može ih naterati da se upuste u tajne veze kako bi održale mir i izbegle suočavanje sa konfliktima.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su izuzetno emotivne i saosećajne, što ih čini ranjivim za zaljubljivanje u situacijama koje nisu uvek povoljne. Njihova potreba da vole i budu voljene može ih odvesti u tajne veze, gde se često nađu u romantičnim situacijama koje su zamagljene nejasnim granicama. Ribe često vide samo ono najbolje u drugima, što ih može zaslepljivati za stvarne probleme u tajnim odnosima.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.