AKO OVE LJUDE IMATE U SVOJOJ BLIZINI BEŽITE ŠTO DALJE: Dovode do LUDILA i samo gledaju da NAPAKOSTE DRUGIMA
Horoskop, Ilustracija, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

astro

AKO OVE LJUDE IMATE U SVOJOJ BLIZINI BEŽITE ŠTO DALJE: Dovode do LUDILA i samo gledaju da NAPAKOSTE DRUGIMA

Dok su neki poznati po svojoj harizmi, duhovitosti i privlačnosti, postoje i oni koji mogu biti prilično teški

Objavljeno:

U šarolikom svetu horoskopskih znaka, svaki nosi jedinstvene karakteristike koje ga čine posebnim. Međutim, među njima postoji i onaj koji se izdvaja po svojoj sposobnosti da budi frustracije kod drugih ljudi.

Njegove osobine i ponašanje toliko živciraju druge da se ponekad čini kao da namerno muče sve oko sebe.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Reč je o Škorpijama, znaku intenziteta i dubokih emocija. Iako su pripadnici ovog znaka duboko strastveni i emocionalni, njihovo je ponašanje često tajnovito i nepredvidivo.

Njihova sklonost prema manipulaciji i skrivanju istine može izluditi druge ljude, a oštroumnost i prodornost često otkrivaju tajne koje drugi žele zadržati skrivenima. Kombinacija njihove introspekcije i potrebe za kontrolom može stvoriti osećaj da su uvek korak ispred drugih, što može biti izrazito frustrirajuće.

Osobe rođene u znaku Škorpije često su izuzetno strastvene, ali istovremeno sklone povlačenju u sebe. Ovo kontradiktorno ponašanje čini ih teško čitljivima, što u drugima može izazvati osećaj nemoći i nerazumevanja. Njihova potreba za dubokim vezama može izazvati osećaj da se ne mogu dovoljno približiti drugima, čime se stvara emocionalna udaljenost.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Škorpije su poznate po svojoj osvetoljubivosti i sposobnosti da pamte nepravdu. To znači da će reagovati na događaje iz prošlosti, što stvara stalnu napetost među znakovima koji žele biti fokusirani na sadašnjost. Njihova iskrena strastvenost može biti krivac za emocionalnu distancu i sukobe s drugim znakovima.

Ipak, imajte na umu da svaki znak nosi svoje izazove i prednosti, te da se stvarna osoba uvek sastoji od složenih i jedinstvenih osobina koje se ne mogu u potpunosti svesti na samo jedan znak.

Kad se spoje astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.