Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

postoji li čarolija?

Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)

To može da učini čuda u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se sa visokom vibracijom koja dolazi iz svemira
Objavljeno:

Naša sposobnost da se intimno povežemo s drugima putem energetskih vibracija nam daje dubok uvid u naše odnose i jača veze koje imamo s onima iz naše neposredne blizine. Kao što smo saznali, telepatske veze su pojačane za vreme ovog razdoblja.

foto: giphy

Tajanstvna i duhovna, plava planeta Neptun, koji vlada Ribama, odmaraće se u blizini ovog mladog Meseca. Neptun je planeta iluzija i podsvesti i može učiniti da se osećamo nadrealno, kao da smo začarani, kao da živimo u snu. Naši umovi će biti puni fantazije i čuđenja, a mi ćemo se osećati osnaženo i neograničeno, kao da možemo da postginemo sve što naše misli mogu da dočaraju.

foto: Profimedia

Neptun će pozitivno uticati na sve što radimo u toj eteričnoj fazi Ribe. Dakle, bitno je da budemo otvoreni, tako da možemo da primimo neočekivano tokom tog retkog nebeskog događaja koji isporučuje obilje prijatnih šokova i iznenađenja.

foto: giphy

Globalna poruka tokom pomračenja Sunca i mladog Meseca:

Ako hrabro otvorimo svoje srce i odaberemo ljubav, uprkos našim strahovima, naša prošlost ima priliku da se isceli i svemir nas ljubazno nagrađuje, nudeći nam više mogućnosti i ljubavi.

Preporučuje se da se namere za nove početke postave 24 sata pre mladog Meseca, tako da ih uhvati momentum te intenzivne univerzalne energije.

foto: Thinkstock

Bonus video:

7 trikova kojim žene uvek privuku pažnju muškaraca

Bez obzira na to kakve telesne adute ima, devojka će frajera uvek privući proverenim sitnim trikovima.

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.