Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

postoji li čarolija?

Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)

To može da učini čuda u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se sa visokom vibracijom koja dolazi iz svemira
Objavljeno:

Nakon što naša energija poraste, samo one osobe čija energija je na toj istoj visokoj frekvenciji, rezonovaće i magnetski će se privlačiti. Ukoliko se uskladimo sa isceliteljskom energijom svemira, više nećemo privlačiti prijateljstva ili odnose s onima koji žele da nam izazovu probleme ili štetu i čija je energija na mnogo nižoj frekvenciji.

foto: giphy

Mi smo naučili na teži način da što žešće volimo sebe, više mira, zadovoljstva i ljubavi ćemo privući. Važno je da našu dušu održavamo punom energije tako što ćemo investirati u naše emocionalno, psihičko, fizičko i duhovno zdravlje. Osećaćemo potrebu da započnemo kreativne potrage koje uključuju umetnost, ples, pevanje, pisanje ili možemo krenuti na kurs joge, meditacije, možemo učiti da sviramo neki instrument ili više vremena provodimo u prirodi.

foto: Shutterstock

Uočićemo da osećamo svaki atom u vibracijskoj energiji oko nas i da upijamo misli i osećaje od drugih ljudi. To može dovesti do privremenih trenutaka turbulencije, jer će nam biti potrebno neko vreme da shvatimo koje emocije pripadaju nama, a koje pripadaju drugim ljudima.

foto: giphy

Otkrićemo da nosimo puno teške, emocionalne energije koja pripada našim prijateljima, partnerima ili rodbini i shvatit ćemo da je vreme da prestanemo da se osećamo odgovornim za to kako se drugi ljudi osećaju. Eterična Riba isijava snažnu žensku, vrlo osetljivu, božansku energiju i šalje neodložnu poruku koja nam savetuje da je vreme da se ponovo povežemo sa jastvom i meditiramo ili da se jednostavno opustimo i uživamo, kako bi se osigurali da ne postanemo preopterećeni apsorbovanjem spoljašnjim podražajima.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.