Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

postoji li čarolija?

Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)

To može da učini čuda u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se sa visokom vibracijom koja dolazi iz svemira
Objavljeno:

Mlad Mesec i pomračenje dolaze kako bi osvetliti potrebu za otpuštanjem starih trauma, tako da se bolne rane mogu ublažiti i isceliti, a naša energija fokusirati na stvaranje novih i zdravih iskustava. Riba je znak predaje i otpuštanja, što znači da bi trebalo da pokušamo da odolimo želji za kontrolisanjem i manipulisanjem događaja, i umesto toga duboko dišemo sa verom da će svemir sigurno voditi naše duše na njihovom putu.

foto: giphy

Ribe vlada okeanima, stoga ćemo se za vreme mladog Meseca osećati kao da smo okupani osvežavajućom, obnavljajućom, čistom energijom. To je podsetnik da se prepustimo toku i da prestanemo da pokušavamo da se borimo protiv struje.

Najvažnija stvar koju treba zapamtiti – sa Ribama, Neptunom i pomračenjem Sunca apsolutno sve je moguće.

foto: Shutterstock

Oni koji dovode u pitanje postoji li čarolija, uhvatiti će se kako ponovo razmišljaju o tome, jer neće biti u mogućnosti da nađu logično objašnjenje za mistične događaje koji se odvijaju tokom tog perioda.

foto: giphy

Dakle, pametno je osloboditi se napetosti i otpora i predati se ljubavi i mogućnostima koje su nam suđene. Srećom, to može da učini čuda u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se sa visokom vibracijom koja dolazi iz svemira. Te energije podižu nove i stare odnose na viši nivo.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.