Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

postoji li čarolija?

Sve je moguće! Mlad Mesec vam pomaže da krenete u bolji život! (FOTO) (GIF)

To može da učini čuda u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se sa visokom vibracijom koja dolazi iz svemira
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

26. februara na nebu će biti snažno pomračenje Sunca i Mladi mesec u očaravajućem znaku Riba! Taj nebeski događaj će nam pružiti veličanstvenu pozadinu za početak manifestovanja novog, jedinstvenog i finog postojanja.

Greška koju ljudi uvek prave, ali psi NIKADA! (FOTO) (GIF)

Pomračenje utiče na elektromagnetno polje Zemlje i taj poremećaj utiče na sve na Zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetno polje se menja, tako da naša energija rezonuje sa novom frekvencijom koja dolazi iz svemira.

foto: giphy

Dakle, u danima pre pomračenja, možemo da očekujemo da ćemo osetiti te promene u atmosferi. Uočićemo da naše emocije, misli i osećanja reaguju (i preterano reaguju) dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu.

Mi ćemo ostati u toj transformacijskoj fazi energije otprilike šest meseci, sve dok se sezona pomračenja ne završi 21. avgusta.

foto: profimedia

Pomračenja su vrata koja se širom otvaraju, tako da možemo da uđemo u novu, kosmički nabijenu, višu dimenziju. Ona označavaju zatvaranje prethodnog poglavlja našeg života i početak potpuno novog.

Pomračenje Sunca nam daje energetski podsticaj koji nam je potreban da bismo manifestovali svež početak koji smo priželjkivali i slušali i verovali onome što nam naša duša šapuće. Pomračenja su podsetnik da je naša duša svesna naše sudbine i suštinski zna koji putevi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.

foto: giphy

Ako smo spremni da obratimo pažnju i radimo sa kosmičkom energijom ovog ciklusa, unapredićemo našu evoluciju i ostvariti isceljenje. Kako bismo iscelili emocionalne povrede, moramo da se usredsredimo na svoje odbačene, nevoljene i nepoželjne aspekte prizivanjem i prihvatanjem praštanja, osetljivosti, saosećanja i empatije.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.