KOMPLET KOJI NOSI ANA IVANOVIĆ SVAKA ŽENA MORA DA IMA OVOG LETA: U njemu vam nikada NEĆE BITI VRUĆE (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Profimedia

prelepa je

KOMPLET KOJI NOSI ANA IVANOVIĆ SVAKA ŽENA MORA DA IMA OVOG LETA: U njemu vam nikada NEĆE BITI VRUĆE (FOTO)

Ovog leta, Ana Ivanović nas inspiriše svojim besprekornim modnim izborima

Objavljeno:

Njen Instagram profil je ispunjen slikama veselih letnjih kombinacija koje se lako mogu preuzeti i savršeno odgovaraju svakodnevnim prilikama. Njen stil je sofisticiran, ali istovremeno nenametljiv, čineći ga idealnim izborom za sve one koji žele postići eleganciju i prirodan izgled, čak i tokom najtoplijih dana.

Ana Ivanović preferira jednostavne komade visokog kvaliteta izrađene od prirodnih materijala kako bi obezbedila udobnost tokom vrelih letnjih perioda.

Tokom ove sezone, Ana je otkrila tajnu uspešnog stajlinga: kombinaciju dezeniranih komada i svetlih boja. Često je pozirala u predivnim, laganim haljinama sa cvetnim printom. Međutim, ovog puta je odabrala novi pristup.

Uzorak cvetnog printa je i dalje prisutan, ali u obliku čarobnog kompleta napravljenog od mešavine lana i pamuka. Kombinacija rozih, žutih, zelenih i braon nijansi daje posebnu svežinu ovom setu, koji se sastoji od kratkih šortseva i košulje sa kratkim rukavima.

Ovaj moderni komplet je idealan za opuštene šetnje gradom, druženje sa prijateljima uz kafu, ali isto tako je savršen izbor i za plažu, opuštajuće šetnje uz more, kao i za neformalne ručkove u prirodi. Ovaj komplet je veoma svestran i može se prilagoditi različitim prilikama zavisno o tome kako ga kombinujemo.

Ana nosi ovaj komplet uz belu torbicu preko ramena, zlatne minđuše i velike crne sunčane naočare. Njen izbor dodataka doprinosi celokupnom izgledu.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.