BARBIMANIJA NIJE ZAOBIŠLA NI ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ: ONO što je obukla kopiraće MNOGE, ŠTA VI MISLITE (FOTO)
Anastasija Ražnatovič, Foto: ANA PAUNKOVIĆ

STIL

BARBIMANIJA NIJE ZAOBIŠLA NI ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ: ONO što je obukla kopiraće MNOGE, ŠTA VI MISLITE (FOTO)

Barbimanija je zavladala svetom, pa i mežu našim poznatim ličnostima.

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih pevaćica mlađe generacija, a njen modni ukus mnogi kopiraju

Anastasija Ražnatović je uvek besprekorno stilizovana. Od kežual svakodnevnih stajlinga pa sve do elegantnih izdanja, ona nikad ne greši. Svaki autfit je priča za sebe i objave na njenom Instagramu broje stotine hiljada lajkova.

Barbimanija je zavladala svetom, pa i mežu našim poznatim ličnostima. Prepoznatljiva roze boja je takođe među omiljenim i kod Anastasije.

U nastavku donosimo četiri Barbie stajlinga mlade pevačice.

1. Barbicore odelo

Prelepo odelo u nežno roze nijansi sastavljeno od uskih pantalona i sakoa sa čipkanim detaljima sa strane koji su dali dodatnu notu elegancije. Ispod je nosila čipkani top, a sve je upotpunjeno šminkom u zemljanim tonovima, dok je kosa bila pokupljena u visok rep.

2. Svilena barbicore haljina

Nežno roze haljina na preklop koja se vezuje oko struka je istakla njenu zanosnu figuru. Detalji poput istaknutih ramena i dugmića na rukavima daju poseban šik izgled. Posebno su zanimljivi aksesoari u vidu trake za kosu i torbice u obliku srca, koja je oduševila pratioce.

3. Nežno roze haljina od trikotaže

Anastasija je ovu haljinu ponela na jednom prestoničkom događaju. Triktoaža haljina ukombinovana sa jaknicom u Barbi roze nijansi, kao i naočarima u istoj boji je jedna od njenih najlepših kombinacija. Stajlng je razbila mini torbicom u jarko roze boji.

4. Komplet u pink boji

Suknja i krop top u pink boji ukrašeni sa raznobojnim perlama Anastasiji stoje kao saliveni. Sandale na vezivanje i torba u istoj nijansi su samo upotpunili kombinaciju. Iznenađjuće je koliko se uz ovaj stajling savršeno uklopila velika količina prstenja i narukvica, pa je izgledala kao indijska princeza.

Mlada zvezda kao da je naslutila Barbimaniju jer je roze boja jedan od njenih favorita, što se da videti po njenom Instagramu. Svaki stajling je bajka za sebe, prefinjen i efektan. Stoga ne čudi da je ona jedna od omiljenih modnih uzora mnogim devojkama i ženama.

01:09

Anastasija uživa sa Gudeljnom na Ibici

(Espreso/Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.