UZ OVIH 5 MODNIH SAVETA ŽENE PREKO 50 ĆE SIJATI: Mlađe devojke ima da vam ZAVIDE, a muškarci da BALAVE
Monika Beluči, Foto: Profimedia

stil

UZ OVIH 5 MODNIH SAVETA ŽENE PREKO 50 ĆE SIJATI: Mlađe devojke ima da vam ZAVIDE, a muškarci da BALAVE

Ako imate muku šta možete obući ujutru za posao, u šetnju ili samo u izlazak, ovo je 5 saveta koje ćete sigurno moći da iskoristite

Objavljeno:

Mnogo žena se oseća dovoljno dobro u svojoj koži da može da kaže "pravilima" u modi zbogom i da nosi ono u čemu se oseća dobro. Na kraju dana, osećati se dobro u sopstvenoj koži je najbolja moguća stvar na svetu. Pogotovo ako ste žena preko 50 godina koja dostojanstveno stari i vodi računa o sebi.

Ako vam se nosi bikini nosite ga, ako vam se nosi kratka suknja i mislite da u njoj izgledate dobro - nosite je! Ali uz ovih 5 modnih predloga izgledaćete kao boginja kako god se osećali, čak i kada ne ustanete na dobru nogu!

Klasika

Kada dođe leto, verovatno i vi, kao i svi ostali, želite da vam, pre svega, bude udobno i da nemate osećaj kao da se sve na vama lepi. Iz tog razloga predlažemo da birate neutralne boje – bež, belu, braon – u najrazličitijim nijansama. Naravno, i materijali su bitni, tako da je najbolje da nosite pamuk ili lan, a s obzirom na to da u današnje vreme postoji velika ponuda šik komada, pre svega od lana, verujemo da ćete naći ono što vam odgovara. Ukoliko idete do grada ili imate obaveze u toku dana, evo jednog ozbiljnijeg predloga – ukombinujte klasičnu belu košulju i uvucite je u krem pantalone dubokog kroja, na koje ćete dodati i braon kaiš kako biste uneli kontrast. Ove godine, pletene torbe su ponovo u modi, tako da ih predlažemo kao idealni letnji aksesoar, dok ćete za obuću sačuvati neutralne varijante potpetica ili baletanki.

Neon

Kad smo već kod novih trendova, printova i jarkih boja, za sve one koji su hrabri i vole da eksperimentišu sa modom i tokom leta, predlažemo sledeće. Uvek možete ublažiti autfit jednobojnom belom košuljom, ali ove pantalone u plavoj pboji rade odličan posao.

Pastelni floral

Posebno volimo da tokom leta vidimo floralni print i pastelne boje, a kako je ove godine cvetni motiv jedan od najvećih trendova sa modnih pisti, sada je pravo vreme da se oprobate u njemu. Ovog puta smo vas poštedeli bele košulje, jer nekada jednostavno želite nešto šarenije i u potpunosti vas razumemo. Kada ćete se igrati sa bojama, ako ne leti, zar ne? Dakle, preporučujemo nešto širu pastelnožutu košulju koju ćete moći da vežete u predelu struka, koji možete ukombinovati sa tankim, lepršavim pantalonama u šarenom printu. Čak i ako nije cvetni, sa printom nećete pogrešiti tokom leta, a aksesoare svedite na minimum, kako biste stajlingu dozvolili da govori umesto vas.

Biznis-kežual

Od mlađih blogerki na društvenim mrežama može da se nauči mnogo toga. Iznenadićete se koliko je njihov stil zapravo primenljiv na svako starosno doba. Veliki broj njih se danas trudi da se osloni na bezvremenski izgled pojedinih komada i boja, kako bi uvek imale neutralne kombinacije koje se mogu nositi, bez obzira na to šta je u tom trenutku u trendu. Zato izdvajamo ovaj biznis-kežual stajling, jer moda preko 50 može biti podjednako, ako ne i više, šik kao i sa dvadeset i trideset.

Dakle, za ovu kombinaciju će vam ponovo biti potrebna bela košulja, ali preporučujemo da odaberete malo širi kroj, kako biste dozvolili letnjem povetarcu da struji kroz vaše telo. Uvucite je u duboke neutralne pantalone sa faltama, i preporučujemo da odaberete kroj koji je malo širi. Za ovaj stajling predlažemo i da nosite jednostavne, neutralne sandale, dok kontrast možete ostaviti za torbu. Čak i da ne idete na posao, ovaj jednostavni stajling je idealan za bilo koji izlazak tokom predstojećih toplih dana.

Print

Kako leto obično predstavlja vreme eksperimentisanja sa svetlijim bojama i printovima, predlažemo da se i vi upustite u ovu avanturu. Ponovo izdvajamo belu košulju kao klasičan letnji komad, ali savetujemo da je ovog puta uparite sa lepršavom suknjom zabavnog printa ili jarke boje. U ovom slučaju se radi o suknji koja poseduje oba – svetloroze boju i print sa srcima, a mislimo da je jedan ovakav komad odličan pokazatelj da ste spremni za leto – i u korak sa novim trendovima, pa čak i ako nosite odeću u skladu sa svojim godinama, piše "Easy Life".

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.