10 načina kako Svemir šalje ONOG PRAVOG u PRAVO vreme!
Foto: Thinkstock

svet romantike

10 načina kako Svemir šalje ONOG PRAVOG u PRAVO vreme!

U potrazi ste za partnerom? Ovo će vam pomoći
Objavljeno: 23:06h

6. Izađite iz svoje zone udobnosti

Razmišljanje izvan okvira je fantastičan način na koji možete povećati šanse za uspeh u pronalaženju partnera. Iako je to čest savet koji ne dolazi samo od onih koji rade sa Zakonom privlačnosti, posebno je verojatno da će biti uspešan kada je u kombinaciji s pozitivnim stavom i željom da naučite sve opisano gore.

Znajte da možete i da hoćete naći pravu osobu za vas i budite razigrani i znatiželjni kada je reč o novim pristupima (npr. online povezivanje ili upoznavanje preko prijatelja i slično).

7. Napravite mapu želja

foto: Giphy

To je jedan od 6 fizičkih koraka za privlačenje ljubavi, stvari koje možete učiniti upravo sada. Ako ste proučavali Zakon privlačnosti, verovatno ste već upoznati s mapom želja – a svakako treba napraviti jednu vezanu za pronalaženje partnera!

Napunite je sa slikama koje predstavljaju ono što želite od vašeg ljubavnog života (bez obzira jesu li to vaše fotografije ili isečci iz časopisa) i stavite je na vidljivo mesto. Slobodno uključite i reči koje rezonuju s vama.

8. Budite ono što jeste

Stručnjaci koji se bave Zakonom privlačnosti imaju tendenciju da naglašavaju važnost autentičnosti – ako ne živite život kao osoba kakva stvarno jeste, vi ne dopuštate sebi da privučete ono što stvarno želite.

Kada je reč o traženju partnera, trebate biti pošteni i iskreni o svojoj osobnosti, strastima i interesima.

Najatraktivniji ćete biti kad ste iskreni i entuzijastični (to je osobina koja ne može nadoknaditi skupo odelo ili lažni osmeh), a takođe ćete poboljšati svoje šanse da upoznate nekoga s kim možete izgraditi pravu, čvrstu vezu.

foto: Giphy

Preuzmite rizik i pokažite svoje pravo lice.

9. Dizajnirajte afirmacije za upoznavanje nove osobe

Druga tehnika Zakona privlačnosti – afirmacije – mogu učiniti čuda za vaše samopouzdanje i pomoći vam da se uskladite sa svojim uverenjima tako da možete da postignete svoje ciljeve.

Na primer, pokušajte da ispred ogledala izgovarate pre sastanka ovo: “Bez obzira na ishod, ja ću se sjajno provesti” ili možete govoriti: “Ja sam uzbuđen, srećan i spreman za sastanak” svakog jutra, jer nikad se ne zna koga biste mogli da sretnete!

foto: Giphy

10. Budite otvoreni za iznenađenja

foto: Giphy

Konačno, pokušajte da ne donosite brze zaključke o ljudima s kojima izlazite na sastanak. Oni se na prvi pogled mogu činiti dosadni ili se mogu pojaviti malo odrpani, a ipak prikrivaju opaki smisao za humor koji ste čekali.

Iako je sjajno imati jasnu ideju o vašim potrebama i željama u vezi, jednako je važno ljudima dati priliku. Verujte da svemir šalje prave ljude na svoj način, bilo da se radi o učenju ili o životnoj ljubavi!

(Espreso.co.rs / atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.