10 načina kako Svemir šalje ONOG PRAVOG u PRAVO vreme!
Foto: Thinkstock

svet romantike

10 načina kako Svemir šalje ONOG PRAVOG u PRAVO vreme!

U potrazi ste za partnerom? Ovo će vam pomoći
Objavljeno: 23:06h

Mnogi ljudi su privučeni Zakonom privlačnosti zbog njegovih mogućih primena u svetu romantike i to s dobrim razlogom - s pravim razmišljanjem, stavom i praktikovanjem te moćne tehnike, možete brzo početi da preduzimate konkretne korake koji će vam pomoći da pronađete idealnog partnera.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za početak, evo deset najvažnijih praktičnih načina za korištenje Zakon privlačnosti kada ste u potrazi za partnerom.

1. Razvijte pozitivan stav prema ljubavi

Lako je ostati pri negativnim, ograničavajućim uverenjima o ljubavi. Iako možda mislite da ste dovoljno pozitivni ako ste svesni da žudite za romantikom i maštate o ljubavnoj vezi s tom posebnom osobom, isplati se kritički razmotriti vaše pretpostavke.

Možda zbog bolnih prošlih iskustava verujete da ljubav ne može da traje ili mislite kako nije potrebno aktivno tražiti partnera jer “susret sa srodnom dušom treba da se dogodi prirodno.” U svakom slučaju, vi se držite ograničavajućih uverenja koja vas sprečavaju da privučete partnera.

Kako bi razvili pozitivan stav koji će vam pomoći da manifestujete partnerstvo kakvo želite, pokušajte da provodite najmanje pola sata pišući popis negativnih uverenja koja imate o ljubavi.

foto: Giphy

Za svako uverenje, napišite izazov i usredsredite se na taj izazov.

Kada treba da mu odgovoriš na poruku, a kada ne? (FOTO) (GIF)

Na primer: “Odnosi su uvek bolni na kraju” postaje “Kada sretnem pravu osobu, moj odnos će biti radostan i izvor sveg zadovoljstva.”

2. Naučite da volite sebe

Iako to možda zvuči kao kliše, važno je imati pozitivan stav prema sebi, ako ćete koristiti Zakon privlačnosti kao koristan alat u svom ljubavnom životu.

foto: Giphy

Uglavnom, ako imate loše mišljenje o sebi, nećete slati ispravne smernice o tome što želite od drugih ljudi, a takođe podsticaćete druge da vas vide u negativnom svetlu.

Kao i kod negativnih uverenja o ljubavi, ključ za ispravljanje štetnih uverenja koja imate o sebi je da stvarno kopate duboko po svojim sećanjima i prošlosti, kako bi identifikovali upravo ono što ova uverenja jesu, šta rade i odakle dolaze.

Kada napravite popis tih uverenja, zapišite njihove korene i zamenska, pozitivnija i produktivnija uverenja.

Na primer: “Nisam dovoljno privlačna i ne zaslužujem dobrog partnera” može biti nešto u što verujete, jer vas je neko zlostavljao u školi, a izazov bi mogao da bude: “Mnogi prijatelji i poznanici imaju pozitivne komentare vezane za moj izgled” (ili čak i “Svako je dovoljno atraktivan da zaslužuje dobrog partnera.”)

foto: Giphy

3. Uzmite nešto dobro iz svakog susreta

Naravno, nećete biti ushićeni svakom osobom s kojom izađete i nećete uvek maštati kako ćete provesti život s tom osobom.

Međutim, ako uzmete nešto dobro od svake osobe s kojom izađete na sastanak, zadobićete pozitivan stav prema širem upoznavanju - i naučićete korisne stvari koje će vas dovesti još jedan korak bliže pravom odnosu.

foto: Giphy

Kada ste na sastanku, pokušajte da budete samo u sadašnjem trenutku – takav pristup pomoći će vam da budete otvoreni za mogućnosti i povećava vaše šanse za uživanje u sebi. Kada se sastanak završi, razmislite barem o jednoj produktivnoj lekciji koju ste naučili.

Na primer, ako osoba s kojom ste izašli govori mnogo više nego vi, naučili ste koliko je važno biti dobar slušalac, a možda ste, takođe, saznali da bi mogli imati koristi od izravnije komunikacije s drugima.

4. Dopustite da odnosi prirodno evoluiraju

Kao što je gore navedeno, nije pogrešno romantiku gledati kao nešto što zahteva napor i energiju (umesto sedenja i čekanja da neko stigne na vaš prag). Međutim, ne smete da dopustite da vaš um počne da stvara negativne predstave, misleći kako se ljubav nikad neće dogoditi.

5 ženskih laži KOJIH NIKO NIJE POŠTEĐEN! (FOTO) (GIF)

Strah je zapravo oblik kreativne vizualizacije – u skladu sa Zakonom privlačnosti, njime smanjujete svoje šanse za pronalaženje ljubavi, ako ćete potrošiti svoje vreme zamišljajući kako vam vaš potencijalno partner neće poslati poruku ili kako neće vaše društvo smatrati ugodnim.

Ostanite usredsređeni na pozitivna osećanja koja imate u odnosu koji se razvija i samo pustite neka se razvija.

5. Vizualizujte svaki dan

Svaki dan provedite barem 10-15 minuta u zamišljanju odnosa u kakvom želite biti. Koristite punu snagu svoje mašte, zamislite svaki detalj kako je to biti voljen i njegovan i pokušajte da zadržate taj osećaj gde god otišli.

foto: giphy

Nadalje, imajte na umu da su vizualizacije snažnije kada uključuju sva čula – zamislite dodir, okus, miris i zvuk svog idealnog partnera.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.