9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Glumite ledenu kraljicu?

9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)

Devojke pomozite momcima da vas smuvaju! Muškarci mnogo analiziraju pre nego što počnu da vas startuju, jer ni jedan ne želi da bude odbijen

Objavljeno: 16:55h

8. Ne pružate mu priliku da vas pozove na dejt

Vi ste moćna žena sa svojom karijerom. Marljivo radite na poboljšanju vašeg životnog stila iz dana u dan. Dakle, kada su u pitanju izlasci i veze, želite da imate pod kontrolom i to područje? Usporite. Ne možete uvek imati sve pod kontrolom kada je reč o ljubavi. I ne možete pokušati da ga ubedite da vam se sviđa. Muškarci žele da budu oslonac u vezi.

Da, i vi to želite, ali ne dopuštate da se to dogodi. Pozivate ga na dejt jer želite da ga vidite, međutim, povređujete njegovu muškost kada to činite. Kada su u pitanju takve stvari, zauzmite „mesto suvozača“. Usredsredite se na svoju karijeru, družite se s prijateljima, pronađite hobije za koje osećate strast i živite život. Muškarac će vas pozvati na dejt jednom kad sredi svoje misli i odluči šta oseća prema vama. Ne možete vi da budete osoba koja vodi igru ako želite da vas on pozove na dejt. Neka se stvari razvijaju prirodnim tokom, tada ćete znati sviđate li mu se ili ne.

foto: giphy

9. Uvek ste sa muškim prijateljima

Imate grupu prijatelja s kojima volite da se dužite? Oni vas oraspolože kao niko, s njima uvek znate da ćete se dobro zabavljati. I muškarci to razumeju, volite to jer je to avantura. Međutim, možda vas mogu blokirati. Ne namerno, ali manje je verovatno da će vas neko muvati kada se družite s muškarcima.

Oni odmah misle da ste nedostupni jer ste okruženi ličnom armijom. Imate zaštitu svuda oko sebe i tako odmah smanjujete svoje šanse da vas neko pozove na dejt. Muškarac neće ući u nepoznatu teritoriju gde bi mogao da izgubi svu svoju slavu. U svakom slučaju uživajte u večernjim satima sa svojim muškim prijateljima, ali nemojte planirati dejt s nekim kada ste s njima.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: yourtango.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.