9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Glumite ledenu kraljicu?

9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)

Devojke pomozite momcima da vas smuvaju! Muškarci mnogo analiziraju pre nego što počnu da vas startuju, jer ni jedan ne želi da bude odbijen

Objavljeno: 16:55h

5. Glumite ledenu kraljicu

Ako ste žena koja ima stav poput princeze, mogli biste da budete sami dugo vremena. Muškarci doslovno beže kada žena ima takav stav. Osećaće se kao da je doživeo neuspeh i pre nego što je pokušao. To će ga brzo ohladiti! Muškarac želi da bude glavni kada su u pitanju izlasci. Nemojte mu život činiti težim takmičenjem ko vodi vezu.

Što više volite da se zabavljate i što mu više pokazujete koliko ga cenite, to će on više učiniti za vas. Nema razloga da se ponašate kao da zaslužujete više od njega. Neka zna da ste simpatična i nezavisna žena koja čvrsto stoji na nogama. Tada će vas još više poštovati.

foto: giphy

6. Oblačite se previše provokativno i nosite tonu šminke

Jedna stvar je odevati se ženstveno, a druga je kada se pokazuje previše kože ili se skrivate iza maske. Takva vrsta odeće vrišti “nesigurnost” i čini da muškarac stekne utisak da se ne osećate dobro u svojoj koži. Kada koketirate sa svojim telom više nego s vašim umom, šaljete mu pogrešnu poruku. Ovo je neposredan znak upozorenja koji mu pokazuje da niste dostojni njegovog poštovanja.

Muškarac voli ženu koja ga tera da zamišlja, a ne da mu se sve nudi na tacni. Ukoliko želite da probudite njegovu znatiželju, stavite minimalnu količinu šminke. Ne samo da ćete izgledati mlađe kada nosite manje šminke, već takođe pokazujete da vam je udobno u svojoj koži. Muškarci vole žene kojima nije problem da budu ono što jesu.

foto: giphy

7. Morate biti u centru pažnje

Jeste li vrsta žene koja voli da bude viđena i primećena? Ako je tako, ponovo razmotrite svoj sopstveni cilj. Muškarci ne žele da svi zure u vas ili da odajete utisak lakog plena. Oni žele ženu koja će ih naterati da se potrude. Muškarci vole da love. To im je prirodno usađeno.

Dakle, ako se otvoreno nudite, možda vam neće uspeti. Oni moraju da upotrebe svoju muževnost da bi postigli svoj cilj. U ovom slučaju, njihov cilj je susret s vama i osvajanje. I muškarci vole da pobeđuju. Ne znači da ste nagrada koju treba da osvoji, ali muškarci žele da osećaju kao da moraju da flertuju.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.