9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Glumite ledenu kraljicu?

9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)

Devojke pomozite momcima da vas smuvaju! Muškarci mnogo analiziraju pre nego što počnu da vas startuju, jer ni jedan ne želi da bude odbijen

Objavljeno: 16:55h

2. Previše žena oko vas

Kad izađete u grad, najbolje je da se dogovorite s jednom ili dve osobe. Ako ste u velikoj grupi, to ga može odbiti. Muškarci su nervozni kad je reč o ženama. Zato zamislite kako bi se osećao kada bi morao da priđe grupi od deset žena. Koliko bi taj osećaj mogao biti zastrašujući? Stoga držite svoje pleme malim … bar neko vreme.

foto: giphy

3. Imate ljutit izraz lica

Morate taj izraz da sklonite s lica. Je li život zaista tako loš? Želite li razgovarati s tipom koji izgleda kao da je loše raspoložen? Vaš izraz lica otkriva puno o vašoj ličnosti. Ako okolo idete s takvim izrazom lica vi govorite svetu: Držite se podalje od mene. Ni jedan muškarac neće ni pomisliti da vam priđe.

Da bi izgledali pristupačnije, nasmešite se. To pokazuje da ste optimistični, sigurni i spremni za druženje. Muškarac će prvo poželeti da vam bude prijatelj, pre nego što čak i razmisli o romantičnom povezivanju. Ako mu olakšate pristup, sigurno će se osećati samouvereno.

foto: giphy

4. Šaljete ozbiljno negativnu energiju

Sama vaša energija može biti odlučujuća hoće li vam se muškarac obratiti ili ne. Kada ne dopustite da vaša energija sija, to stvarno može uticati na vaše raspoloženje, što vas čini izuzetno neatraktivnom osobom. Muškarac voli kada imate nedefinisanu tajanstvenu energiju.

To ga čini znatiželjnim i zanima ga svaki vaš potez koji napravite, dok vas posmatra s drugog kraja prostorije. Kada se radi o izlascima i odnosima, ako želite da se povežete s muškarcem na svim nivoima: umom, telom i duhom. Stoga proverite zrače li vaše misli i osećanja pozitivno da biste privukli pažnju.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.