10 ženskih osobina na koje se  muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

odlepiće za tobom

10 ženskih osobina na koje se muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)

Žena koja stalno, bez razloga, nešto zamera je odbojna. Svi traže partnera koji će ih podržavati i ceniti

Objavljeno:

8. Brižnost

Muškarcima se definitivno sviđaju žene kojima je stalo do njih i koje će napraviti male napore da im pokažu svoju zabrinutost. Mali gestovi, kao što su kuvanje za njega, peglanje košulje, pitanje da li je ručao i brzinski poljubac kada se on oseća loše su cenjeni. Muškarci se osećaju dobro kada znaju da njihova žena obraća pažnju na njih, primećujući male stvari. Ipak, oni vole i da imaju prostora samo za sebe pa ne treba ni preterivati...

foto: giphy

9. Podrška

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, posebno hoće dugoročnu vezu. Za muškarca koji se još uvek “bori s karijerom”, podrška njegove partnerke je važna. Njemu je potreban netko ko će ga saslušati, bez ismevanja ili omalovažavanja. Neko ko će mu dati objektivan savet i u čijem će društvu izgledati dobro pred drugima.

foto: profimedia

10. Opuštenost

Muškarci traže opuštene žene, napete osobe im se baš i ne sviđaju. “Devojka iz susedstva” je najomiljenija, kada žele ozbiljnu vezu. Žena koju mogu dovesti kući i upoznati s roditeljima i žena s kojom mogu provoditi kvalitetno vreme i zabaviti se. Muškarcima se sviđaju žene koje znaju da se opuste, one koje nisu u stalnom strahu da će im se šminka razmazati, one koje znaju šty su ležernost i uživanje.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.