10 ženskih osobina na koje se  muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

odlepiće za tobom

10 ženskih osobina na koje se muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)

Žena koja stalno, bez razloga, nešto zamera je odbojna. Svi traže partnera koji će ih podržavati i ceniti

Objavljeno:

4. Nezavisnost

Nezavisnot je privlačna osobina za većinu muškaraca – njima se sviđaju žene koje imaju svoj život. Iako muškarcima prija ženska pažnja, one žene čiji se život vrti isključivo oko njihovih muškaraca, će biti nametljive. Muškarcima je potrebna pažnja i briga, ali u isto vreme im je potreban i prostor samo za njih. Muškarac uglavnom prirodno voli da bude taj koji osigurava sredstva i potrebno mu je da žena, u izvesnoj meri, zavisi od njega, da ga podseti da je i on potreban.

foto: giphy

5. Razumevanje

Muškarci žele ženu koja ih razume, nekoga ko nije zanovetalo. Ona treba da prihvati muškarca onakvim kakav jeste. Osim toga, iako se suprotnosti možda i privlače, muškarac želi da žena poštuje njegova uverenja, a poželjno je i da joj se sviđaju iste ili slične stvari kao i njemu. Žena koja stalno, bez razloga, nešto zamera je odbojna. Svi traže partnera koji će ih podržavati i ceniti.

foto: profimedia

6. Iskrenost i lojalnost

Naravno da muškarac želi ženu koja neće lagati i koja će mu biti odana. On želi “garanciju” da ona neće, čim on napusti prostoriju, flertovati s njegovim prijateljem. Dakle, očigledne osobine koje muškarci traže kod žena su vernost i pouzdanost. Oni žele nekoga ko će biti na njihovoj strani bez obzira na sve.

foto: giphy

7. Zrelost

Dečji govor može biti sladak s vremena na vreme, ali muškarcima se uglavnom sviđaju žene koje se ponašaju zrelo i u skladu sa svojim godinama. Žena bi po njima trebala da bude u stanju da vodi normalan razgovor, u kom se ne spominju odeća i šminka. Ona treba da bude zanimljiva i ne previše glasna. Takođe, žene koje previše piju, psuju i puše uglavnom se ne smatraju privlačnima.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.