10 ženskih osobina na koje se  muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

odlepiće za tobom

10 ženskih osobina na koje se muškarci lepe kao muve (FOTO) (GIF)

Žena koja stalno, bez razloga, nešto zamera je odbojna. Svi traže partnera koji će ih podržavati i ceniti

Objavljeno:

Zašto svi frajeri raskidaju s tobom? (FOTO) (GIF)

Svaki frajer je drugačiji i privlače ga i različite stvari kod žena. Ono što on želi zavisi od toga da li je u potrazi za devojkom, suprugom ili nekim s kim bi izašao u subotu veče.

Muškarci se osećaju dobro kada znaju da njihova žena obraća pažnju na njih, primećujući male stvari. Ipak, oni vole i da imaju prostora samo za sebe pa ne treba ni preterivati...

Ovih 10 osobina muškarci najviše traže kod žena…

foto: giphy

1. Samopouzdanje

Muškarci žele da su njihove žene samopouzdane, neko ko bez straha ulazi u prostoriju punu ljudi i pravi kontakt očima je vrlo atraktivna osoba. Sa ženama koje su samopouzdane oko svog izgleda i sposobnosti je lakše se družiti nego sa onima kojima je potrebna stalna afirmacija. Lepo je i kada se žena može osloniti na muškarca i tražiti podršku s vremena na vreme, međutim, ako to stalno radite, muškarci će smatrati da ste pomalo dosadni i zavisni od njega.

foto: profimedia

2. Dobar smisao za humor

Niko ne voli da bude stalno s nekim ko je naporan i uvek ozbiljan. Muškarci žele ženu koja se smeje njihovim šalama, koja i sama zna da se šali i uživa u smehu. Oni ne žele nekoga ko je pesimističan i stalno ima negativno mišljenje o svemu i ne zna da uživa. Žene koje su lepo raspoložene i pozitivne više se sviđaju svima, ne samo muškarcima.

foto: giphy

3. Doteranost

Nema sumnje da je izgled važan, jer je to ono što muškarce, na početku, i privlači kod žena. Muškarci vole ženstvene devojke, a to verojatno ima veze i s tim što se oni pored njih osećaju muževnije. Na primer, većina muškaraca voli devojke s lepom kožom i kosom, ali tu je manje reč o frizuri i make-upu koliko o negovanju i doteranosti. Retko ko želi ženu koja ne održava ličnu higijenu.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.