OD MRAČNE PREVARE DO ŽIVOTNE LJUBAVI! Sve je krenulo kad je devojka upoznala "zanimljivog" muškarca na Zoosku!
Foto: prtsc/facebook/emma perrier

otvarajte oči

OD MRAČNE PREVARE DO ŽIVOTNE LJUBAVI! Sve je krenulo kad je devojka upoznala "zanimljivog" muškarca na Zoosku!

Ronaldo se svideo Emi, povremeno joj je slao fotografije i tako održavao odnos
Objavljeno: 10:17h

Bilo je to lice 35-godišnjeg modela iz Turske Adama Guzela i to je donekle olakšalo potragu. U septembru mu je Ema poslala poruku u kojoj je opisala šta joj se desilo i kako je stariji muškarac koristio njegove fotografije da bi je prevario i na taj način zaveo.

- Tresla sam se dok sam mu pisala poruku. Nisam bila sigurna da je on čovek sa fotografija, niti sam bila sigurna da je dobra ideja da mu se javim i obavestim o krađi identiteta - ispričala je Engleskinja tamošnjim medijima.

Njihova komunikacija nije prestala, Adam joj je pisao o svojim poslovnim planovima i Ema je poverovala da se sada radi o realnom čoveku.

Kada je njihov odnos postao ozbiljniji, ipak u to je morala da se uveri. Nakon tri meseca sa dopisivanja su prešli na videopozive, a nedavno se Adam preselio u London kako bi tamo pokušao da ostvari karijeru modela i bude sa Emom, svojom novom devojkom. Ipak, bilo je straha kada je on dolazio u Englesku i kako će sve to izgledati.

- Kada je sleteo, ja sam ga čekala na aerodromu. On se odmah nasmejao, a ja sam mu skočila u zagrljaj i zaplakala - dodala je Ema.

Ona se nada da će njen primer poslužiti ostalima da budu oprezni pri upoznavanju na internetu, iako njen slučaj nije bio bajka, ali za sada ima srećan kraj. Par zajedno živi u predgrađu Londona, Adam radi kao model, a Ema je i dalje u restoranu.

Nedavno su odlučili da zahvale čoveku koji ih je spojio na neobičan način, a Alan Stenli je tom prilikom rekao da i dalje ne shvata zašto je to sve učinio i dodao da mu je drago zbog njih dvoje.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.