OD MRAČNE PREVARE DO ŽIVOTNE LJUBAVI! Sve je krenulo kad je devojka upoznala "zanimljivog" muškarca na Zoosku!
Foto: prtsc/facebook/emma perrier

otvarajte oči

OD MRAČNE PREVARE DO ŽIVOTNE LJUBAVI! Sve je krenulo kad je devojka upoznala "zanimljivog" muškarca na Zoosku!

Ronaldo se svideo Emi, povremeno joj je slao fotografije i tako održavao odnos
Objavljeno: 10:17h

Ema Perijer (35) provodila je mnogo vremena na poslu i nije često izlazila pa nije imala vremena da upoznaje ljude. Krajem 2015. pridružila se stranici "Zoosk". Ubrzo nakon otvaranja naloga pronašla je zanimljivog muškraca, koji je pritom bio veoma zgodan. Visok, crn i lep, po imenu Ronaldo, javio joj se brzo i postao glavni predmet njene mašte.

U početku nisu pronalazili zajednički jezik, ali kasnije su se zbližili. Ronaldo se svideo Emi, povremeno joj je slao fotografije i tako održavao odnos. Ali nakon godinu dana dopisivanja, žena, koja radi u restoranu u Londonu, postala je sumnjičava.

Pokušavala je da ugovori sastanak i upoznavanje sa svojim "Ronijem", ali je on svaki put susret vešto izbegavao. Kako se to više puta desilo, u maniru privatnog detektiva odlučila je da istraži svog "momka". Ispostavilo se da je Ronaldo ustvari Alan Stenli, 55 - godišnji radnik sa zapada Engleske.

Ema je bila besna jer ju je toliko obmanjivao, a kada je pitala zašto je to uradio, odgovorio joj je da mu je bilo "dosadno i da je usamljen".

- Bilo je jezivo. Odjednom to više nije bio simpatični momak sa slike, već neki potpuno drugi tip koji mi je upravo otkrio svoju mračnu tajnu - rekla je Ema.

Međutim, ona nije htela da odustane, odlučila je da pronađe momka čije fotografije je Alan koristio i nije ni slutila da će uspeti u tome.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.