"AKO VAM MUŠKARAC KAŽE OVIH 7 REČI SIGURNO VAS VARA": Ubedila je sve SRPKINJE da ova rečenica RASTURA BRAK
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktk/xqueenbeyoutifulx

ovo je znak

"AKO VAM MUŠKARAC KAŽE OVIH 7 REČI SIGURNO VAS VARA": Ubedila je sve SRPKINJE da ova rečenica RASTURA BRAK

Otkrila je koja rečenica odaje muškarca da vara svoju ženu

Objavljeno:

Influenserka Marija Fernando zapalila je sve žene na internetu tvrdnjom da su ovo reči koje odaju muškarca da je varao, i da zbog njih brak vidi svoj kraj!

"Ne zanima me, veruj u šta hoćeš" je fraza koju svaki preljubnik koristi u raspravama koje se tiču njegove potencijalne prevare, tako bar tvrdi ova mlada dama.

"Ako optužite svog muškarca da vas vara, a on vam odbrusi: 'Ne zanima me, veruj u šta hoćeš', mrzim što ću vam ovo reći, žene, ali taj čovek je kriv. On je kriv", rekla je ova 23-godišnjakinja u viralnim videu.

Marijin video je pregledalo preko 600 hiljada ljudi, a mnogi su se složili sa njom da je ova ustaljena fraza manipulativna i da implicira grižu savesti. S druge strane, tu su i oni koji tvrdi da ovu izjavu umeju da kažu i muškarci koji su umorni od pogrešnih optužbi da su bili neverni i bezrazložnih napada.

"Koliko sam puta ovo čula! Ovo je tako istinito! Nikad ne dozvoli da te muškarac pretvori u Šerloka. Nije vredno toga", "Ovo je 100-postotna, dokazana istina", "Da, ne znaju šta drugo da kažu jer su uhvaćeni u laži", "Slažem se, jer da je nevin, agresivno bi se branio", samo su neki od komentara.

Drugi pak nisu podupreli ovu teoriju. "To ne znači da te vara, možda samo neće da se uzalud raspravlja sa nesigurnom osobom", "Nabavite dokaz pre nego što nekoga optužite za varanje. Glupo je donositi zaključak na osnovu jedne primedbe", "Radim ovo, ali ne zato što sam kriv, već jer nemam energije da se raspravljam", pišu oni,

Sigurni smo da ste i vi bar jednom u životu čule ovakvu stvar od svog partnera - a u koju od dve grupe spadate, pišite nam u komentarima?

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.