BRAČNI PAR OSVOJIO DŽEKPOT NA LOTOU, PA SE RASTAO: Mužu presele pare, SKAMENIO se zbog toga što mu je ŽENA URADILA
Loto, Foto: Printscreen/TV Prva

tužno

BRAČNI PAR OSVOJIO DŽEKPOT NA LOTOU, PA SE RASTAO: Mužu presele pare, SKAMENIO se zbog toga što mu je ŽENA URADILA

Zbog džekpota na lotou jedan par se rastao. Žena je odlučila da ne deli

Objavljeno:

Bračni par Kenet (77) i Coni (74) Parker iz Njujorka na lutriji su osvojili džekpot u iznosu od 25 miliona dolara, no novac je odmah uticao na njihovu bračnu sreću.

Naime, dobitni listić uplatila je Koni i novac je isplaćen na njen račun. Kada je vrtoglavi iznos seo na račun, odmah je izbacila svoga supruga iz stana. Žena nije želela suprugu dati ni cent od njegovog dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt, pišu Fenix magazin i NYPost.

Loto
Lotofoto: Printscreen/TVPrva

Siguran sam da je Koni htela da me spreči da veliki deo dobitka svojoj deci. Imam petero dece iz prethodnog braka – rekao je Kenet koji se potom razveo od supruge i tužio je.

– Osećam se izdano. Jednostavno nisam mogao verovati što mi radi. Još uvek sam ljut na sebe što sam ikada voleo tu ženu – rekao je.

Loto
Lotofoto: Dado Đilas

Ispričao je kako su pre toga imali srećan brak, ali da nikada nisu imali mnogo novca te sa su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti džekpot. To se i dogodilo, no zbog novca je sada njihovoj sreći došao kraj.

– Kad smo osvojili milione, bio sam siguran da ćemo kupiti novi stan i novi auto. Bio sam siguran da ćemo uživati ​​u ostatku života i puno putovati – rekao je.

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Večenji list/ Felix Magazin/ NYPost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.